Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tähän olemme koonneet hallitukselta, jaostoilta tai koulutusohjaajilta usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kysymys: Voiko lapsemme osallistua koulutuksiin koiramme kanssa?

Vastaus: Lapset ja nuoret ovat tervetulleita koulutuksiin koiran ohjaajana kun koira pysyy lapsen/nuoren hallinnassa ja hän pystyy kuuntelemaan ohjeita ja toimimaan niiden mukaisesti. Ryhmäkoulutuksissa meidän on huomioitava kaikki osallistujat ja siksi alle 12v. lapsen vanhemman on oltava aina paikalla ja varmistettava että koira pysyy lapsen hallinnassa. Lisäksi alle 18-vuotias on aina vanhemman vastuulla mukana koiraharrastuksissa (harjoituksissa ja kentän laidalla) ja harrastamiseen tulee olla huoltajan suostumus. Seura ei ole velvollinen korvaamaan koirille eikä ihmisille sattuneita vahinkoja.

Kysymys: Saako juoksuisen nartun kanssa osallistua harjoituksiin? (Ja jos ei, niin saako rahat takaisin?)

Vastaus: Juoksuiset nartut voivat osallistua harjoituksiin lajista ja harjoituspaikasta riippuen. Valitettavasti emme palauta kurssimaksua, jolla katetaan tilavuokra. Väliin jäävät kurssikerrat voi halutessaan myydä eteenpäin kurssin jonotuslistalla oleville tai esim. seuran Facebook-ryhmissä. Huomioithan tuolloin, että tuuraavan koirakon tulee täyttää kurssilla vaadittavat taidot ja mahdolliset muut ryhmässä treenaamisen ehdot (esim. agilityryhmissä lisenssi).


Jäsenrekisteristä kysyttyä:

Kysymys: Mitä teen kun tunnukset ei toimi seuramappiin - tai teen kun tunnuksia ei ole tullut?
Vastaus: Jos tunnukset ei toimi tai niitä ei ole niin laita viestiä osoitteeseen hskk.jasenrekisteri at gmail.com. Jos olet maksanut jäsenmaksun vasta 15.5 jälkeen niin täytä myös jäsenhakemus uuteen rekisteriin ja ilmoita siitä osoitteeseen hskk.jasenrekisteri at gmail.com maksukuitilla jotta jäsenyytesi voidaan vahvistaa heti.

Kysymys: Mikä on ryhmien tarkoitus? Kuuluuko mihinkään ryhmään automaattisesti?
Vastaus: Seuramappi-järjestelmässä 'Jaosto' viittaa koko HSKK-seuraan, eli kaikki jäsenet kuuluvat siihen.
Ryhmät puolestaan ovat harrastajaryhmiä, joihin liittymisestä jäsen voi päättää itse. Ryhmien tarkoituksena on pystyä kohdentamaan tärkeät tiedotteet ja tapahtumat lajia harrastaville tai lajista kiinnostuneille. Ketään ei automaattisesti ole liitetty mihinkään ryhmään. Jotta ryhmät toimisivat jäsenien eduksi, olisi hyvä että jäsen liittyisi ainakin niihin ryhmiin joita lajeja HSKK:ssa harrastaa.

Kysymys: Järjestelmä ei yhteystiedoissa hyväksy nollaa ensimmäisenä merkkinä ilmeisesti millään rivillä..?
Vastaus: Totta, tämä on useamman käyttäjän kokemus. Puhelinnumeron voi kuitenkin laittaa muodossa +358 ja postinumeron muodossa FI-, jolloin ne tallentuvat oikein.

Kysymys: Mikä on jäsentiedoissa oleva Lisenssinumero?
Vastaus: Lisenssinumero on agilityharrastajien lisenssinumeroa varten.