Lomakkeet

Nämä lomakkeet ovat tarkoitettu HSKK:n jäsenten käyttöön, ja koskevat erityisesti jaostojen toiminnassa mukana olevia sekä hallituksen jäseniä. Lomakkeen voi palauttaa sähköisesti tai tulostettuna - katso tarkemmat ohjeet tarvitsemastasi lomakkeesta.

Kulujen maksupyynnöt  - käytä näitä kun olet sovitusti käyttänyt omaa rahaa yhdistyksen hyväksi (esim. tarvikehankinnat). Huomaathan toimittaa kuitit liiteenä! Valitse lomake jaoston mukaan - Excel tiedostossa välilehdet jaostojen mukaan.

Esimerkki ja ohjeet (pdf)   /   Agility (pdf)  /  Kaverikoirat (pdf)  /  Näyttely (pdf)  /  Toko (pdf)  /  Yhteiset ja hallitus (pdf)

Kaikki lomakkeet (xls)  HUOM! Valitse oikea välilehti!

Matkakulut - käytä tätä kun olet sopinut matkakulujen korvaamisesta sinulle: matkakulut (pdf)   /   matkakulut (xls)

Käteistilitys (pdf) - käytä tätä kun olet sovitusti kerännyt rahaa muilta yhdistyksen hyväksi (esim. tapahtumaan osallistumisesta). Kaikki jaostot käyttävät samaa lomaketta.

* * *

Tuomarit, koetoimitsijat ja ulkopuoliset kouluttajat - Tämä lomake on käyttöönne km-korvaus ja päiväraha-anomuksia varten: Matkalasku_tuomari_koetoimitsija (pdf)   /   Matkalasku_tuomari_koetoimitsija (Excel)