Viikkoharjoittelu

Talvikauden 2021-2022 koulutukset pidetään parillisten viikkojen maanantaisin ja torstaisin, erillisen aikataulun mukaisesti, klo 19-20 (pienet koirat) ja klo 20-21 (isot koirat) Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Lyijykatu 8), syyskuulta huhtikuulle.

Koulutukset ovat seuraavasti:
- Syyskuussa maanantait 6. ja 20.9. kentällä 1.
- Lokakuussa torstai 7.10. kentällä 2 ja maanantai 18.10. kentällä 1.
- Marraskuussa maanantai 1.11. kentällä 1 ja torstai 18.11. kentällä 2
- Marras-joulukuussa maanantai 29.11. kentällä 1 ja torstai 16.12. kentällä 2
Koulutusten ajankohdissa on pyritty huomioimaan syksyn isot näyttelyt.

Kouluttajana toimii Sabrina Snellman"Koiraharrastus on ollut elämässäni mukana noin kahdeksan vuotta. Näiden vuosien aikana olen kilpaillut useita kertoja Junior Handler kilpailuissa sekä esittänyt koiria rotukehissä. Esitän sekä omia koiria, että muiden ihmisten koiria. Minulle tärkeintä on se, että koiralla on aina kivaa kehässä. Näyttelykoulutuksien pitämistä odotan todella innolla, sillä on ihana päästä näkemään paljon erilaisia koiria, jotka nauttivat kehässä touhuamisesta."

Huom. Pennut voivat osallistua näyttelyharjoituksiin vasta kun rokotukset ovat kunnossa. Osallistumalla harjoituksiin sitoudut hallin käyttösääntöihin. Tutustuthan siis niihin huolella ja huolehdit erityisesti siisteydestä hallissa ja sen ympäristössä. Hallin nurmelle vain sisäkengillä!

MAKSU

Talviharjoittelu on maksullista hallivuokran kattamiseksi. Mahdollisuuksia on kaksi: Vakkaripaikka tai kertatreeni (jos paikkoja jää).

Vakkaripaikka: HSKK:n jäsenillä on mahdollisuus ostaa koko syys- tai kevätkauden kattava vakkaripaikka pienten tai isojen koirien ryhmään (35€), tai käyttää aiemmin ostamaansa 10-kerran korttia. Vakkaripaikan omaavan ei tarvitse ilmoittautua koulutuksiin erikseen. Halutessaan voi oman vakkaripaikan myydä eteenpäin toiselle HSKK:n jäsenelle kun ei itse pääse osallistumaan koulutukseen. (Ilmoittautuminen päättynyt.)

Kertatreeni: Kertatreenin (jäsenet 8€, ei-jäsenet 10€) voi maksaa aiemmin ostetuilla 10-kerran kortilla, Mobile Paylla tai tilisiirrolla (kuitti esitettävä kouluttajalle). Takemmat ohjeet tapahtumailmoittautumisessa - klikkaa alta:

To 18.11.    Pienet koirat klo 19-20   *   Isot koirat klo 20-21

Ma 29.11.     Pienet koirat klo 19-20   *   Isot koirat klo 20-21  

To 16.12.     Pienet koirat klo 19-20   *   Isot koirat klo 20-21  

Huomioitavaa näyttelytreeneissä (=jokainen joka osallistuu näyttelytreeneihin sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita):

- Koulutukseen osallistuvien koirien tulee olla rokotettu SKL:n sääntöjen mukaisesti. Myös pennuilla tulee olla täysi rokotesuoja (tehosterokotteet annettu + 21pvä varoaika täynnä). Ethän tuo myöskään sairasta koiraa harjoituksiin.
- Käytä koirasi tarpeilla ennen koulutusta. Koiralla on tarve tehdä tarpeensa myös inhottavalla syksyn sateella ja talven paukkupakkasilla! Koulutuksiin osallistuminen on koiralle jännittävää tekemistä, joten huolehdithan siis että koiralla on mahdollisuus ulkoilla kunnolla ennen harjoituksen alkua ja sen jälkeen ja korjaa koirasi jätökset roskikseen. 
- Pukeudu sään mukaan - ja pue myös koirasi sään mukaan. Hallissa on lämmitys.
- Mikäli koirasi tekee tarpeensa hallin sisätiloissa, siivoa jäljet välittömästi hallin ohjeiden mukaisesti a maksa pissasakko. Kysy kouluttajalta tarvittaessa neuvoa.
- Ota muut huomioon niin koulutuksen aikana kuin koulutuksen ennen / jälkeen. Kaikille harjoittelijoille on suotava harjoittelurauha!
- Ohitathan siis aina muut koirat hallitusti, pyrit hillitsemään koirasi haukun ja olet varovainen hallin parkkialueella. Heijastin pimeään aikaan on hyvä olla myös koiralla.
- Muistathan että koulutukset ovat sinun ja koirasi välistä yhteistä harrastamista, koulutus ei siis ole koirien leikkimistä varten. Koirien tulee olla kytkettynä kentällä/hallissa ja sen lähiympäristössä.
- Juoksuinen narttu voi osallistua harjoituksiin edellyttäen, että sillä käytätään juoksuhousuja. Huolehdithan kuitenkin että, juoksuinen narttu ei häiritse tarpeettomasti muiden treenejä ja on hyvä muistaa, että koirat ovat treeneissä ohjaajansa vastuulla.


Varusteita, joita tulee varata mukaan koulutuksiin

  • Kevyt, huomaamaton talutin ja panta rodun mukaan
  • Kuppi ja vettä koiralle sekä ohjaajalle, erityisesti kesäkuumalla
  • Makupaloja tai mieluisa lelu koiralle koiran motivoinnin ja tilanteeseen suhtautumisen mukaisesti
  • Ohjaajalle hyvät jalkineet ja aimo annos reipasta ja iloista mieltä!