Kurssit ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen. Kursseille ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta. Tiedon kurssille pääsystä saat sähköpostiisi (huomaathan tarkistaa roskapostin). HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Myös peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan. Voit halutessasi myydä paikkasi toiselle HSKK jäsenelle esim. HSKK jäsenten Facebook-ryhmässä.

Tiedot tulevista kursseista päivitetään näille sivuille heti, kun niiden toteutumisesta saadaan varmistus. Myös jo ilmoitettuihin kursseihin saattaa tulla muutoksia.


Syksyn tottelevaisuuskoulutuksia torsta-illoissa: 

Ryhmäkoulutusta rally-tokossa ja tokossa: Kaikki koulutus perustuu koiran omaan oivallukseen, positiiviseen vahvistamiseen sekä ohjaajan opettamiseen.

Harjoitukset pidetään Eläinkoulu Vision hallissa Hyvinkäällä. Kouluttajana toimii  Pirita Laasonen Puronotkon eläinpalveluista. Ryhmiin otetaan max 5 HSKK:n koirakkoa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 95€. Ilmoittautuminen on sitova, mutta omia treenikertoja voi esteen sattuessa myydä eteenpäin.

Tervetuloa! Ilmoittautuminen on auki HSKK:n jäsenille jäsenrekisterissä, Tapahtumat-otsikon alla.

OMATOIMITREENIT KOIRAKENTÄLLÄ KESÄKAUDELLA 2023 

Omatoimisia rally-tokon porukkatreenejä pidettiin kesäkaudella maanantai-iltaisin klo 18 alkaen. Treeneissä rakennettiin yhdessä rata, ja treenattiin vuorotellen, toisia jeesaten. 

Maanantaisin ja keskiviikkoisin touko-syyskuussa vinttikoirakentän yhteydessä sijaitsevalla Hyvinkään koiraharrastusnurmella voi treenata omatoimisesti. Harjoittelijoilla mahdollisuus hyödyntää seuran toko ja rally-toko tarvikkeita, avaimen saa panttia vastaan spostitse osoitteesta hskk.hallitus (at) gmail.com. Omatoimitreenaajat sitoutuvat kentän kunnossapitoon. Treeniseuraa voi kysellä Facebookin HSKK:n jäsenten ryhmässä

Huomioittehan, että kentällä saattaa olla samanaikaisesti eri tasoisia ohjattuja ryhmiä, jotka ovat kentän käytössä etusijalla. Omatoimiharjoittelijoita pyydetään antamaan ryhmille riittävästi tilaa kaikille turvallisen ja miellyttävän harrastamisen varmistamiseksi.