Kurssit ja ilmoittautuminen

Tällä hetkellä tottelevaisuuskoulutuksia on tarjolla ryhmäkoulutuksina muutamien kuukauksien pätkissä niin, että teemat vaihtuvat välillä.

Kesällä tottelevaisuutta harrastetaan nurmikentällä ulkona, ja myös omatoiminen harjoittelu on mahdollista. Lokakuusta huhtikuulle harjoitukset ovat hallissa.

HSKK:n jäsen, ilmoittaudu tottelevaisuuskoulutuksiin kirjautumalla Jäsenrekisteriin, auki olevat ilmoittautumiset ovat Tapahtumat -otsikon alla.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ja ilmoittautua koulutuksiin sen jälkeen.

OMATOIMITREENIT KOIRAKENTÄLLÄ KESÄKAUDELLA 2024 

Omatoimisia rally-tokon ja tokon porukkatreenejä pidetään kesäkaudella 2024 ainakin maanantai-iltaisin klo 18 alkaen. 

Maanantaisin ja keskiviikkoisin touko-syyskuussa vinttikoirakentän yhteydessä sijaitsevalla Hyvinkään koiraharrastusnurmella voi treenata omatoimisesti. Harjoittelijoilla mahdollisuus hyödyntää seuran toko ja rally-toko tarvikkeita, avaimen saa panttia vastaan spostitse osoitteesta hskk.hallitus (at) gmail.com. Omatoimitreenaajat sitoutuvat kentän kunnossapitoon. Treeniseuraa voi kysellä Facebookin HSKK:n jäsenten ryhmässä

Huomioittehan, että kentällä saattaa olla samanaikaisesti eri tasoisia ohjattuja ryhmiä, jotka ovat kentän käytössä etusijalla. Omatoimiharjoittelijoita pyydetään antamaan ryhmille riittävästi tilaa kaikille turvallisen ja miellyttävän harrastamisen varmistamiseksi.