Kurssit ja ilmoittautuminen

Kuvateksti

Ilmoittautuminen. Kursseille ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta. Tiedon kurssille pääsystä saat sähköpostiisi (huomaathan tarkistaa roskapostin). HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Myös peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan. Voit halutessasi myydä paikkasi toiselle HSKK jäsenelle esim. HSKK jäsenten Facebook-ryhmässä.

Tiedot tulevista kursseista päivitetään näille sivuille heti, kun niiden toteutumisesta saadaan varmistus. Myös jo ilmoitettuihin kursseihin saattaa tulla muutoksia.

Tottelevaisuuskoulutusta koskevat tiedustelut jaoston sähköpostiosoitteeseen hskk.toko (at) gmail.comIlmoittaudu mukaan Virven tokon ja / tai rally-tokon valkkuryhmään!

Treenit pidetään keväällä 2023

  • kuusi kertaa maanantai-illoissa klo 19-20 tai 20-21 noin joka toinen vko
  • Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallissa (os. Lyijykatu 8), kentällä 1 (sisäänkäynti hallin sivusta)

Kouluttajana toimii toimii Virve Hepoaho. Virve on kisannut koirien kanssa vuodesta 1989, seitsemällä eri koiralla. Rotuina landseer (mm vieläkin Suomen ainut TVA, SM hopea v97, 3 v maajoukkueessa), bordercollie ( 2 x SM kulta, 3 v maajoukkueessa, piiri ja rotumestaruuksia sekä tokossa että pk-haussa ja jäljellä ym.) ja malinois, FI TVA FI RTVA BH JK2 Tämä on Imuri (8 v), RTK3 TOKO AVO1 BH Tämä on Loistava (2 v) ja RTK1 ALO1 Tämä on Muru (1 v).

Koulutuksessa käydään läpi liikkeitä pienistä osasista alkaen koemaisiin kokonaisuuksiin, koirakon tason ja toiveiden mukaisesti. Kaikilla koulutukseen osallistuvilla tulee olla vähintään perusteidot lajista, jonkinverran harjoitelua tehtynä ja tavoitteena kokeisiin meno. Ryhmään otetaan maksimissaan 4 (RT) tai 5 (toko) koirakkoa, etusijalla ovat ALO- ja AVO-koirakot. Ryhmän kanssa sovitaan treenataanko yksittäin vai ryhmässä.

Ilmoittautuminen on auki HSKK:n jäsenille jäsenrekisterissä


OMATOIMITREENIT KOIRAKENTÄLLÄ KESÄKAUDELLA 2023

Maanantaisin ja keskiviikkoisin touko-syyskuussa vinttikoirakentän yhteydessä sijaitsevalla Hyvinkään koirakentällä. Kenttä on käytettävissä seuran jäsenille omatoimiseen harjoitteluun. Harjoittelijoilla mahdollisuus hyödyntää seuran tokokopista löytyviä tarvikkeita, avimen saa panttia vastaan spostitse osoitteesta hskk.toko (at) gmail.com. Omatoimitreenaajat sitoutuvat kentän kunnossapitoon. Treeniseuraa voi kysellä Facebookin ryhmässä

Huomioittehan, että kentällä saattaa olla samanaikaisesti eri tasoisia ohjattuja ryhmiä. Omatoimiharjoittelijoita pyydetään antamaan ryhmille riittävästi tilaa kaikille turvallisen ja miellyttävän harrastamisen varmistamiseksi.