Kurssit ja ilmoittautuminen

Kuvateksti

Ilmoittautuminen. Kursseille ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta. Tiedon kurssille pääsystä saat sähköpostiisi (huomaathan tarkistaa roskapostin). HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Myös peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan. Voit halutessasi myydä paikkasi toiselle HSKK jäsenelle esim. HSKK jäsenten Facebook-ryhmässä.

Tiedot tulevista kursseista päivitetään näille sivuille heti, kun niiden toteutumisesta saadaan varmistus. Myös jo ilmoitettuihin kursseihin saattaa tulla muutoksia.

Tottelevaisuuskoulutusta koskevat tiedustelut jaoston sähköpostiosoitteeseen hskk.toko (at) gmail.com


Joka koiran perustottelevaisuuskoulutukset touko-kesäkuussa:

Kuuden kerran kurssit pidetään keskiviikkoilloissa ajalla 4.5.- 8.6.2022, Sveitsin koiraharrastusnurmella (vinttikoiraradan vieressä). Kouluttajana toimii Johanna Joutsiniemi.

Kurssille otetaan max 6 HSKK:n koirakkoa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on HSKK:n jäsenille 55€ ja maksu on suoritettava ennen koulutukseen osallistumista.

 • Klo 17:30- 18.15 Pentujen perustottis-hihnakäytöskurssi
  Kurssin sisältö: Kurssilla harjoitellaan ja kehitetään arkipäivässä tarvittavaa perustottelevaisuutta sisältäen mm. rauhoitus keinojen, luoksetulon, luopumisten, odottamisen ja hihnakäytöksen harjoittelun. Myös muita aktivoivia harjoituksia ja temppuja kuuluu kurssin sisältöön.
 • Klo 18.30- 19.15 Arkitottelevaisuuden ABC
  Kurssin sisältö: Kurssilla harjoitellaan ja kehitetään arkipäivässä tarvittavaa perustottelevaisuutta sisältäen mm. luoksetulon, luopumisen, odottamisen ja hihnakäytöksen harjoittelun. Myös muita aktivoivia harjoituksia kuuluu kurssin sisältöön.
 • Klo 19.30- 20.15 Rallytokon alkeiden- arkitottiksen yhdistelmäkurssi
  Kurssi esittely: Rallytotoko on hyvä laji kehittämään ohjaajan ja koiran välistä yhteistyötä sekä perustottelevaisuutta. Laji on lisäksi on loistava tapa aktivoida koiraa. Kurssilla harjoitellaan rallytokon ohessa arkipäivässä tarvittavia taitoja kuten seuraamista, ohituksia, katsekontaktia ja luopumisia. Kurssilla harjoitellaan rallytokon alokasluokan kylttejä ja tehdään rata harjoituksia. Kurssille tulo ei vaadi etukäteisosaamista. Kurssi sopii kaikille koirakoille rotuun tai ikään katsomatta.
 • Klo 20.15- 21.00 Ohitus- hihnakäytöskurssi 
  Kurssi esittely: Kurssilla keskitytään ohitustilanteiden, vetämättömyyden ja tarvittavien uusien käytöksien harjoitteluun, häiriöille siedättämiseen, sopivien työvälineiden ja koulutusmetodien valintaan sekä ohjaajan oman toiminnan kehittämiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Jäsenrekisterissä -> Tapahtumat 


Tulevat koulutukset:

Arkitokoa elokuun maanantai-illoissa - ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun alussa!
Kurssin sisältönä arjen perustottelevaisuutta; ohituksia, kontaktia ohjaajaan, istu, maahan, paikka ja luoksetulo. Sopii kaikille vähintään pentukurssin käyneille koirille. 


OMATOIMITREENIT KOIRAKENTÄLLÄ KESÄKAUDELLA 2022

Maanantaisin ja keskiviikkoisin touko-syyskuussa vinttikoirakentän yhteydessä sijaitsevalla Hyvinkään koirakentällä. Kenttä on käytettävissä seuran jäsenille omatoimiseen harjoitteluun. Harjoittelijoilla mahdollisuus hyödyntää seuran tokokopista löytyviä tarvikkeita, avimen saa panttia vastaan spostitse osoitteesta hskk.toko (at) gmail.com. Omatoimitreenaajat sitoutuvat kentän kunnossapitoon. Treeniseuraa voi kysellä Facebookin ryhmässä

Huomioittehan, että kentällä saattaa olla samanaikaisesti eri tasoisia ohjattuja ryhmiä. Omatoimiharjoittelijoita pyydetään antamaan ryhmille riittävästi tilaa kaikille turvallisen ja miellyttävän harrastamisen varmistamiseksi.