Harrastuspaikat

Agilityn viikkoryhmät treenaavat (toukokuu-elokuu) isolla (40x22m) aidatulla kivituhkakentällä osoitteessa Pujottelutie 3, Hyvinkää. Estevalikoimaan kuuluvat kaikki esteet, mukaanlukien kehyksetön rengas, madallettavat kontaktiesteet ja 2-by-2 kepit, ohjurit ja verkot. 

Vain seuran viikottaisissa agilityryhmissä treenaavilla harrastajilla, kouluttajilla sekä agilityjaostolaisilla (joilla on HSKK:n voimassaoleva lisenssi) on avain kentälle. Muut seuran jäsenet voivat halutessaan ostaa kentälle vapaakäyttökortin erikseen. Tutustu vapaatreenioikeuteen ja kentän käyttösääntöihin täältä.

hskk_ulkokentta.jpg


Talvikaudella 
harjoitellaan pääsääntöisesti Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Osoite: Lyijykatu 8, Hyvinkää). Hallin pohjana on Saltex-matto kumirouhetäytteellä. Viikkotreeneissä 800m2 koulutustila on jaettu kahteen osaan, joista toinen (Kenttä 2 agility) on (500 m2) ja toinen 300 m2 (Kenttä 1 muut lajit). Tilat voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin tila soveltuu erinomaisesti moneen käyttöön, esim. eri koiralajien virallisiin kilpailuihin. 

epk2.jpg

Kesällä HSKK:n tottelevaisuus,rally-toko, hoopers ja näyttelykoulutukset pidetään Sveitsin koiraharrastuskentällä, Hyvinkään Vinttikoiraradan vieressä. Kentän osoite on Hämeenlinnantie 251, Hyvinkää. Huomaa että osa navigaattoreista löytää perille paremmin "Hyvinkään vinttikoirarata" haulla. Kentän pohjana on luonnonnurmi.  Kartta koirakentälle.

Kaikilla seuran jäsenillä on Sveitsin koirakentälle vapaa pääsy. Kaikille harrastajille tulee antaa kentällä harjoittelurauha, eikä koiria tule laskea irti tapahtumien tai treenien aikana (tai vuoron mennessä yliajalle)! Etukäteen tehdyt varaukset sekä seurojen kiinteät varausvuorot menevät kuitenkin aina omatoimitreenaamisen edelle. 

 Yhdistysten kiinteät vuorot:

  • Maanantait, HSKK:n tottelvaisuus / rally-toko / näyttely- / Hoopers -koulutusta
  • Tiistait, rata- ja maastoharjoituksia Luhtilaukkaajat/EGU
  • Keskiviikot, HSKK:n tottelvaisuus / rally-toko / näyttely- / Hoopers -koulutusta
  • Torstait ja perjantait, kenttäharjoituksia Hyvinkään Käyttökoirat

Muun käytön eli tapahtumat näet Luhtilaukkaajien kalenterista.

sveitsin_koirakentta.jpg