Hyvinkään KR-näyttely

HSKK oli mukana järjestämässä Hyvinkään kaikkien rotujen näyttelyä yhdessä Hyvinkään Käyttökoirat ry:n ja Luhtilaukkaajat ry:n kanssa 15.-16.7.2023 Sveitsin koiraharrastuskentällä. Näyttelyyn osallistui yli 2000 koiraa. Best in Show-titteli meni sunnuntailla afgaaninvinttikoiralle (kuva alla). Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, erityisesti kaikille ahkerille tapahtumaa toteuttaneille talkoilijoille! 2023 Näyttelyä sponsoroi Rovio Pet Foods ja Werraton koiranruoka. Kiitos sponsorille!

Seuraava Hyvinkään KR-näyttely on heinäkuussa 2025.

2023 näyttelytoimikunta kiittää puheenjohtaja Pentti Örniä.

Näyttelyn 2023 sponsori

Best in Show

Näyttelyviikonloppu on kerhomme toiminnalle tärkeä. Näyttelyn valmistelut alkavat aina noin kaksi ja puoli vuotta ennen näyttelyä, jolloin lupa näyttelylle anotaan Suomen Kennelliitosta. Kansallisen näyttelyn järjestäminen on iso projekti, jossa talkoolaisten panos on merkittävä, ja siksipä jäsenten työpanosta talkoolaisina tarvitaan. Talkootehtävinä on tarjolla haravointia ennen näyttelyä ja näytteypäivinä lipunmyynti, rokotusten tarkastus ja palkintopisteessä toimiminen.

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa 2025 vuoden näyttelyä? Ole rohkeasti yhteydessä HSKK:n hallitukseen: hskk.hallitus at gmail.com.