Kaverikoiratkaverikoirastacy.pngStacy

Australianpaimenkoira Stacy on syntynyt 02.06.2010.
Se pitää sekä vieraista ihmisistä että muista koirista.
Stacy on ollut pari vuotta toiminnassa mukana ja vaikka onkin vilkas ja leikkisä koira, se on tarvittaessa riittävän rauhallinen vanhusten ja lasten seurassa.kaverikoirasiiri.jpgSiiri

Nimi: Siiri
Rotu: karkeakarvainen kääpiömäyräkoira
Sukupuoli: narttu
Syntymävuosi: 2008
Ohjaaja: Iiris

Siiri on kaikkien kaveri. Hännän heilutuksesta ei meinaa tulla loppua kun pääsee rapsuteltavaksi syliin. Sympaattinen Siiri rakastaa pitkiä metsälenkkejä ja kuoppien kaivuuta, ja lauman vanhimpana neiti pitää myös muut mäyräkoirat kotona kurissa. Kaverikoiravierailuille Siiri lähtee aina innolla.
Siiri on toiminut kaverikoirana vuoden 2014 alusta.


kaverikoiraalli.jpgAlli

Alli on kääpiösnautseri, syntynyt 30.3.2010.
Olemme olleet kaverikoiratoiminnassa mukana vuoden 2013 keväästä lähtien.
Allin lemppariasiakkaat ovat vanhukset, joiden sänkyynkin pääsee rapsutettavaksi.


kaverikoiramelu.jpgMelu

Snautseri Melu on syntynyt 11.9.2011
Melu aloitti kaverikoiratoiminnan 2013 ja sen jälkeen oltu aktiivisesti mukana.
Melu harrastaa lisäksi näyttelyitä,RallyTokoa ja Tokoa.
Ratajuoksukisoissa(RotuRace)ollaan käyty myös se on Melun mielestä hauskaa ku saa juosta vieheen perässä.
Melu rakastaa ihmisiä ketkä jaksaa silittää ja rapsuttaa iällä ei ole väliä.
Vierailulla otan monesti Melun omaan syliin koska sen lempi kohta on maha siten on helpompi rapsuttaa.
Melu ottaa todella rennosti vierailut hyvä ettei ala kuorsaan ku nauttii rapsutuksista.
Vierailun jälkeen Melu tietää että saa palkkaa ulkopuolella ja käy kaikki kaverikoirien omistajat läpi et saa varmasti namin kaikilta.
Olen todella iloinen että Melu on koira kenen kanssa voin tehdä kaverikoiratoimintaa.
On ihana katsoa ku vanhukset tulee iloiseksi meidän vierailuista ja sit vielä Melu saa rapsutuksia.


kaverikoiramanta.jpgManta

Manta on 6-vuotias suomenlapinkoira narttu, joka tykkää makupaloista ja rapsutuksista. Se on hyvin hellyydenkipeä ja tulee toimeen niin koirien, kissojen kuin lastenkin kanssa. Ruuan lisäksi makoilu on lähellä Mantan sydäntä, niinpä agilityn tai muun vauhdikkaan harrastuksen sijasta, on kaverikoirailu sille sopiva harrastus.

kaverikoiraheta.jpgHeta

Heta on 2008 syntynyt suomenlapinkoiranarttu. Kaverikoiratoiminnassa olemme olleet mukana muutaman vuoden mutta aktiivisemmin vasta tänä vuonna . Heta peri viran edesmenneeltä Halla-mummoltaan joka toimi kaverikoirana yli 10 vuotta. Heta on aina positiivinen ja iloinen koira joka tykkää kaikista ihmisistä ja rakastaa rapsutuksia. Se on myös rauhallinen luonteeltaan ja makaa mielellään vaikka sängyssä ihmisen kainalossa.


kaverikoiratoope.jpgToope

Olen 8-vuotias bordercollien ja labradorinnoutajan sekoitus, ihmiset tosin usein luulevat minua lapinkoiraksi. Luonteeltani taidan edustaa vähän molempia rotuja, pääosin haluaisin vain ottaa rennosti ja herkutella, mutta aina välillä vauhdikkaampi paimenkoira-puoleni tulee esiin. Omistajani sanovatkin minun olevan sellainen nollasta sataan kiihtyvä kaveri. Teen mielelläni tuttavuutta uusiin ihmisiin ja koiriin, minulla onkin paljon kavereita naapurustossamme. Lähen aina innoissani "töihin", kaverikoirana saa paljon rapsutuksia.


kaverikoiraMiina.jpgMiina

16.4.2015 syntynyt Jackrussellinterrieri.
Ohjaaja: Johanna
Miina harrastaa Kaverikoira toimintaa, näyttelyitä ja Agilitya.
Miina tykkää kaikista ihmisistä ja iloisesti tervehtii nuoren koiran innolla kaikkia. Miina on pieni koira niin tykkää olla myös hoitokodeissa Asukkaiden sängyssä ja sohvalla, jos vaan luvan saa siihen.


kaverikoiramicky.jpgMicky

Micky on keskikokoinen villakoira, syntynyt 9.3.2008. Kaverikoirissa olemme olleet mukana pari vuotta. Micky on kotioloissa vilkas, kaverikoiratyössä ja asioilla rauhallinen. Kaikki ovat Mickyn kavereita niin ihmiset kuin koiratkin ikään ja kokoon katsomatta.


kaverikoiraolda.jpgOlda
Nimi: Olda
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika: 5.9.2006
Ohjaaja: Terttu
Olda on iloinen, reipas ja lempeä sekä kontaktihakuinen koira, joka rakastaa kaikenikäisiä ihmisiä. Olda tulee myös erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa.
Olemme olleet mukana kaverikoiratoiminnassa useita vuosia.

kaverikoira_Eike2.jpgEike
Nimi: Eike
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika: 21.7.2012
Ohjaaja: Tuija
Eike tuuraa "isosiskoa"Melua kun Melu ei pääse vierailulle. Eike on ollut mukana toiminnassa helmikuusta 2015. Eike rakastaa vanhuksia varsinkin ku pääsee sänkyyn viereen. Eike palkittiin kesällä 2017 kaverikoiramitallilla..

kaverikoira_Ronja2.JPGRonja
Nimi: Ronja
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika:
Ohjaaja: Heidi
Ronja on 11-vuotias Leonberginkoira. Ronja on ollut jo useita vuosia kaverikoiratoiminnassa mukana. Ronja on luonteeltaan avoin ja hoivaava. Jo pennusta pitäen Ronja on mieluusti hakeutunut koirapuistoissakin ennemmin ihmisten rapsuteltavaksi kuin toisten koirien seuraan. Lähitulevaisuudessa Ronja siirtyy ansaituille eläkepäiville, mutta toistaiseksi vierailemme Ronjan jaksamisen mukaan.

Kaverikoirat_Nasu.jpgNasu
Nimi: Nasu
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika: 4.5.2012
Ohjaaja: Terhi
Chihuahua Nasu on sosiaalinen ja reipas. Se pitää enemmän ihmisten kuin muiden koirien huomiosta. Nasu on valmis rapsutettavaksi 24/7. Pienen koon vuoksi se on parhaimmillaan vanhusten kanssa, sillä välillä käy tuuri ja pääsee sänkyyn pötköttämään. Nasu on ollut kaverikoiratoiminnassa mukana syksystä 2016.

kaverikoira_Pera.jpgPera
Nimi: Pera
Sukupuoli: Uros
Syntymäaika: 10.2.2006
Ohjaaja: Erja
Kaverikoirana Pera on toiminut syyskuusta 2016 lähtien. Pera nauttii vierailuista vanhainkodeissa. Siellä saa silityksiä, rapsutuksia ja jopa pääsee sohvalle kainaloon hellittäväksi josta sitten kellahtaa viereen makaamaan pää vanhuksen sylissä. Kotona Peralla on seuranaan oma tytär ja 4 löytökissaa.

IMG-20170913-WA0000.jpg
      Leevi
      Nimi: Leevi
      Sukupuoli: Uros
      Syntymäaika: 2008
      Ohjaaja: Krista
      Leevi on vuonna 2008 syntynyt Westie-herra.
      Kaverikoiratoimintaan tulimme mukaan syksyllä 2017.
      Leevi on kaikkien kaveri ja
      luonteeltaan hän on rauhallinen ja ystävällinen.
      Leevi rakastaa rapsutuksia ja viihtyy kainalossa.

BA6F3677-5979-478F-9A2F-C9E6BC66DE37.jpegSimo

Olen Simo, pian 3-vuotias Venäjänmustaterrieri. Tulen toimeen kaikenlaisessa seurassa ja otan mukisematta vastaan rajumman sorttisetkin rakkaudenosoitukset. Olen siis kaikin puolin lunki ja halittava möhköfantti.


image11.JPGSasu
Nimi: Sasu Sukupuoli: uros Syntymäaika: 25.4.2015 Ohjaaja: Jenna
Paimensukuinen lapinkoira Sasu on aloittanut kaverikoiratoiminnan keväällä 2017. Sasu rakastaa uusia kavereita, rapsutuksia ja suukkojen antamista. Sasu harrastaa myös agilitya.