Mikä Hoopers?

Hoopers on vauhdikas laji jossa koira suorittaa rataa juosten vanteiden ja putkien läpi ja kiertää tynnyreitä ohjauksen mukaisesti. Radat ovat virtaavia ja koira Hoopersissa saa purkaa juoksemisen riemuaan turvallisella tavalla yhdessä ohjaajan kanssa. Lajissa koirakko edistyy usein nopeasti alkeista ratasuoritukseen.

Hoopers sopii hyvin vauhdikkaille koirille, yli 6kk ikäisille pennuille, agilitysta eläköityneille koirille sekä koirille, joille hyppääminen ja tiukat käännökset eivät ole suositeltavia rakenteeseen tai terveyteen liittyvistä syistä. Laji sopii kaikenikäisille ohjaajille eikä välttämättä vaadi ohjaajalta juoksemista. Perusasioiden, kuten istuminen, paikalla pysyminen ja luoksetulo, hallinta heplottaa harjoitusten sujuvuutta.

Milloin aloitetaan?

Alkusyksyn Hoopers-koulutukset toteutuvat lauantaina 3.9. ja 24.9.klo 12-14, ja perjantaina 30.9. ja 14.10. klo 17-19.

Kouluttajana toimii positiivinen ja taitava Nora Renell. Nora tuunaa treenin koirakko-kohtaisesti, kaikentasoiset voivat siis osallistua. Myös pennut alkaen 6kk ovat tervetulleita mukaan!

Neljän kerran Hoopers maksaa hallissa HSKK:n jäsenille 94€. 

HSKK:n jäsen, ilmoittaudu mukaan kirjautumalla Jäsenrekisteriin, otsikon Tapahtumat alta.

Jos et vielä ole jäsen, voit hakea mukaan tällä linkillä ja liittyä jäseneksi. 

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Meillä HSKK:ssa otetaan kyllä vastaan kaikkia liikuntaetuja, mutta tällä hetkellä vain agilityyn, sillä siihen niitä saa verottajan ohjeiden mukaan käyttää. Hoopers ei vielä ole virallinen laji, jonka vuoksi on todennäköistä ettei sen harjoitteluun voi vielä toistaiseksi liikuntaetua käyttää. Ilmoitamme jos tilanne muuttuu!