Mikä Hoopers?

Hoopers on vauhdikas laji jossa koira suorittaa rataa juosten vanteiden ja putkien läpi ja kiertää tynnyreitä ohjauksen mukaisesti. Radat ovat virtaavia ja koira Hoopersissa saa purkaa juoksemisen riemuaan turvallisella tavalla yhdessä ohjaajan kanssa. Lajissa koirakko edistyy usein nopeasti alkeista ratasuoritukseen.

Hoopers sopii hyvin vauhdikkaille koirille, yli 6kk ikäisille pennuille, agilitysta eläköityneille koirille sekä koirille, joille hyppääminen ja tiukat käännökset eivät ole suositeltavia rakenteeseen tai terveyteen liittyvistä syistä. Laji sopii kaikenikäisille ohjaajille eikä välttämättä vaadi ohjaajalta juoksemista. Perusasioiden, kuten istuminen, paikalla pysyminen ja luoksetulo, hallinta helpottaa harjoitusten sujuvuutta.


Kilpailut

Kiitos kaikille Hoopers-epiksiin 11.5.2024 osallistuneille!

Seuraavat epikset ovat suunnitteilla elokuulle :)

Koulutukset

Kuvaaja: Nora Renell, putkeenmenee.fi

Tällä hetkellä Hoopers-koulutuksia on tarjolla ryhmäkoulutuksina muutamien kuukauksien pätkissä. Harjoitukset tehdään koirakko-kohtaisesti, kaikentasoiset voivat siis osallistua ryhmiin. Myös pennut alkaen 6kk ovat tervetulleita mukaan!

Kesällä Hoopersia harrastetaan nurmikentällä ulkona, ja myös omatoiminen harjoittelu on mahdollista. Lokakuusta huhtikuulle harjoitukset ovat Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallissa.

HSKK:n jäsen, ilmoittaudu Hoopersiin kirjautumalla Jäsenrekisteriin, auki olevat ilmoittautumiset ovat Tapahtumat -otsikon alla.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ja ilmoittautua koulutuksiin sen jälkeen.

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Meillä HSKK:ssa otetaan kyllä vastaan kaikkia liikuntaetuja, mutta tällä hetkellä vain agilityyn, sillä siihen niitä saa verottajan ohjeiden mukaan käyttää. Hoopers ei vielä ole virallinen laji, jonka vuoksi on todennäköistä ettei sen harjoitteluun voi vielä toistaiseksi liikuntaetua käyttää. Ilmoitamme jos tilanne muuttuu!