Talkoot

Kaikkien HSKK:n agilityryhmissä ja vapaakäyttökortilla treenaavien tulee osallistua treeniolosuhteita ja treenimahdollisuuksia edistäviin talkoisiin ja tapahtumiin ansaitakseen treenioikeuden. Talkooaktiivisuus voi olla myös valintakriteerinä joissakin jäsentapahtumissa tai ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa. Lisäksi jos ryhmäpaikkoja on vähemmän kuin hakijoita, menee enemmän talkoilleet etusijalle.

Seuratoimintamme pyörii vapaaehtoisvoimin, joten kaikkien talkoopanos on merkittävä.


Tulevat talkootapahtumat - katso uutiset Ajankohtaiset etusivulla

Tulevia talkoomahdollisuuksia mm.:

  • Kesäkentän talviteloille laitto syyskuun lopussa / lokakuun alussa
  • Rally-tokokoe 14.1.2023


Talkoojärjestelmä

1 talkootyötunti = 1 talkoopiste. 

Treenioikeus talvikauden ryhmissä 2022-2023
- Talkoovelvoite 10 pistettä (Markon, Hannamarin ja Noran ryhmissä 12 pistettä)
- joka toinen vko treenaavan talkoovelvoite on 50% 
- Pisteiden tulee olla kerättynä kesäkuun 2023 loppuun mennessä

Treenioikeus kesäryhmissä 2022
- Talkoovelvoite vähintään 8 pistettä (Marko Mäkelän valmennusryhmissä 12 pistettä)
- Jokaisen tulee osallistua virallisten agilitykisojen järjestämiseen paikan päällä tai etukäteen
- Pisteiden tulee olla kerättynä heinäkuun 2022 loppuun mennessä
- Talkoovelvoitteen lisäksi jokainen kesän treeniryhmä huolehtii yhdessä yhden kerran kentän lanauksesta kesän aikana, joko ennen tai jälkeen omien treenien, tai erikseen sovittuna ajankohtana. Ryhmäläiset ovat itse kaikki vastuussa tämän koordinoinnista! Kentän huoltamiseen on toki suotavaa osallistua useamminkin. Junioriharrastajien osalta lanaukseen osallistumista ei edellytetä. 

Esimerkkejä talkootöistä

- Kentän huolto: kunnostustalkoot, osallistuminen kentän lanaukseen kesän aikana, kentän wc:n siivous
- Varainkeruu: tapahtumassa työskentely
- Muu talkooaktiivisuus (ole etukäteen yhteydessä agilityjaostoon hskk.agility at gmail.com sopiaksesi pistemäärästä): muihin tapahtumiin osallistuminen, ennakkovalmistelut (buffetiin leipominen ym.), palkintojen hankkiminen / valmistaminen, palkintotalkoot, jäsenlehti Kirsuun kirjoittaminen, muu agilitytoimintaa edistävä teko

Talkoopistetilanne

Ennen vuotta 2017 kerätyt pisteet vanhenivat kesän 2017 lopussa. Jatkossa talkoolistasta poistetaan yli vuoden vanhat pisteet aina kesäkauden päätteeksi. Omat pisteesi voit tarkistaa talkoopiste taulukosta (alla).

Otathan huomioon, että taulukkoa täytetään aktiivihenkilöiden vapaa-ajalla, eikä lista ole aina ajantasalla. Pisteitä ei ole koskaan kuitenkaan liikaa, vaan jokainen tehty talkootyötunti vie seuramme agilitytoimintaa eteenpäin, joten pelko siitä, että pisteitä tulee liikaa, ei ole!

Talkoopistetaulukko

Talkoopistetaulukon tietosuojasta: Kotisivuilla on näkyvissä lista jossa näkyy vain jäsenten jäsennumerot henkilötietojen suojaamiseksi. Agilityjaoston aktiivit jotka päivittävät listaa ovat sitoutuneet luottamuksellisuuteen tietojen käsittelyssä. Talkoolistalla säilytetään vain tarpeellisia ja ajankohtaisia tietoja. Lisätiedot: hskk.agility (at) gmail.com.


Tapahtumissa työskentely:

Ohjeistusta virallisissa agilitykisoissa työskenteleville