Junnuryhmä

Lapset ja nuoret ovat tervetulleita HSKK:n toimintaan. He voivat osallistua koulutuksiin ja heille järjestetään mm. omia junnujen tapahtumia. Tiedot tapahtumista löytyvät Ajankohtaisista uutisista.

Lasten ja nuorten (alle 18v.) koiraharrastusta tuetaan HSKK:ssa vuonna 2020 antamalla junnuille 5€ alen yli 50€ kurssimaksusta tai ryhmäpaikan laskusta (max 25€/junnu/vuosi). Päätös on voimassa alkaen 1.3.2020.

Kiinnostaisiko sinua junnuryhmään osallistuminen vuonna 2020?  Ota yhteyttä hskk.hallitus at gmail.com !

Lapset ja nuoret ovat tervetulleita koulutuksiin koiran ohjaajana kun koira pysyy lapsen/nuoren hallinnassa ja hän pystyy kuuntelemaan ohjeita ja toimimaan niiden mukaisesti. Ryhmäkoulutuksissa meidän on huomioitava kaikki osallistujat ja siksi alle 12v. lapsen vanhemman on oltava aina paikalla ja varmistettava että koira pysyy lapsen hallinnassa. Lisäksi alle 18-vuotias on aina vanhemman vastuulla mukana koiraharrastuksissa (harjoituksissa ja kentän laidalla) ja harrastamiseen tulee olla huoltajan suostumus.

 *  *  *

HSKK:n junnuryhmässä 2019 lapset ja nuoret pääsivät tutustumaan viiteen eri koiraharrastuslajiin: Agilityyn, Junior Handleriin, Nose Workiin, Mejään ja Rally-Tokoon. Ryhmä oli tarkoitettu alle 18v. lapsille ja nuorille koiriensa kanssa.

Agilityn osalta oli junnuille myös harrastajien ryhmä jossa viikoittaiset harjoitukset. Ryhmää koulutti erittäin pidetty, positiivinen ja kokenut kouluttaja Lotta Vuorela.

Junnujen 2019 ryhmän ensimmäinen tapahtuma oli ma 25.3. klo 17:30 info ja klo 18-19 maailmalla menestyneen Sabrina Snellmanin esitys "Junior Handler - rakkaudesta lajiin". 

Junnuryhmää 2019 on tukenut Uudenmaan kennelpiiri ja Suomen Agilityliitto.