Kilpailut

Viralliset agilitykilpailut 27.-28.11.2021

Kisaohjelmassa kolme kisaa (agi-agi-hyppy) 1- ja 3-luokille.
Lauantaina kisaavat isot koirat (L-SL) ja sunnuntaina ne vähän pienemmät (M-S-XS).

Alustava kisajärjestys: Lauantaina L3-SL3 ABC & L1+SL1 CBA. Sunnuntaina M3-S3-XS3 ABC & M1-S1-XS1 CBA. 
A ja B ovat agilityratoja. C hyppyrata.

Mittaamme vain kilpailuun ja mittaukseen ennakkoon ilmoittautuneet koirat. Linkki mittausilmoittautumiseen: tulossa tähän
Huomioithan että jos ilmoittaudut medi-luokkaan ja koirasi mitataan sunnuntaina pikkumaksiksi et valitettavasti voi startata kisoissamme (pikkumaksit kisaavat jo lauantaina). Jos epäilet koirasi olevan rajatapaus (medi-pikkumaksi) voit halutessasi ilmoittautua mittaukseen jo lauantaille.

Kilpailupaikka
Hyvinkään Eläinpalvelukeskuksen lämmin halli osoitteessa Lyijykatu 8, Hyvinkää. Pohjana Saltex-keinonurmi kumirouheella. Koirat odottavat vuoroaan autoissa. Voimme tehdä yksittäisiä poikkeuksia vain painavista syistä (sovittava ennen kisaviikonloppua VKT:n kanssa). 


Tarkemmat kisaohjeet päivittyvät loka-marraskuussa!

Tuomarina
Marko Mäkelä

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen SAGI:n sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 21.11.2021 mennessä. Emme ota vastaan jälki-ilmoittautumisia.

Hinta 13€/startti (11€ HSKK:n lisenssillä)

Tilinumero: FI97 4260 0010 3599 06
Viitenumero: 500005

Muut maksutavat: Hyvinkään seudun Kennelkerho ry:n lahjakortit sekä seuraavat liikuntaedut: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. 

Mobiili- ja verkkomaksut on maksettava KITU-ilmoittautumisen yhteydessä. Kisapaikalla ei ole maksupäätettä. Valitse KITU:ssa maksutavaksi lahjakortti ja muista liittää ilmoittautumisen viesti-kenttään tieto kyseisten maksujen käytöstä (ID ja summa). Paperisetelit tuodaan allekirjoitettuna ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.

Tiedustelut
hskk.agilitykilpailut at gmail.com