Kilpailut

Mainiot marraskisat 25.-26.11.2023

Seuraavat agilitykisamme pidetään Hyvinkään Eläinpalvelukeskuksella la-su 25.-26.11.2023. Tuomarina Sari Mikkilä ja Ville Liukka. Lauantaina kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata 1 ja 2 luokille, sunnuntaina kaksi agilityrataa ja kaksi hyppyrataa 3 luokille.
Ilmoittautuminen on auki kitussa


Tiedustelut - hskk.agilitykilpailut at gmail.com

Uudenmaan piirinmestaruuskilpailut ja viralliset kaikkien luokkien agilitykilpailut 3.-4.6.2023

Kiitos kaikille kisaajille, tuomareille, sponsoreille ja seuramme ahkerille harrastajille kisatapahtuman toteuttamisesta ja siihen osallistumisesta <3 Tuomareina toimivat Timo Teileri ja Tommi Raita-aho. Tapahtumassa kisattiin lauantaina 3.6. 1- ja 2-luokkien kilpailut, sekä nuorten yksilömestaruudet Uudenmaan piirimestaruuksissa radalla 2C. Sunnuntaina 4.6. kisattiin 3-luokkien agility- ja hyppyradat, joiden yhteistuloksilla myös Uudenmaan kennelpiirin agilityn yksilöpiirimestaruudet. Lisäksi kisattiin Uudenmaan kennelpiirin agilityn joukkuemestaruudet. 

HSKK:n vuoden 2023 virallisia agilitykilpailuita sponsoroi AgiNotes, jokaisen agilityharrastajan tueksi tehty verkkopalvelu. Suunnittele harjoittelusi, pidä treenipäiväkirjaa, seuraa kisatuloksiasi, ja tuo fokusta harjoitteluusi!

Uudenmaan kennelpiirin agilityn piirinmestarit kukittaa Hyvinkääläinen kukkauppa Peikonkämmen

Uudenmaan kennelpiirin agilityn piirinmestarit palkitsee koiranruokamerkki Alvar, joka haluaa tarjota koiranomistajille helppoja tapoja pienentää koiransa hiilitassunjälkeä.

Uudenmaan kennelpiirin agilityn juniorien piirinmestarit palkitsee paikallinen koiraharrastajan tarvikeliike Sonarc.

Kesäkuun kilpailujen sponsorina myös Vet Care!

Tiesitkö muuten, että Alvarin Ötökkä-hukkaherkku tehdään Hyvinkäällä tuotetuista hyönteisistä?