Viikkoharjoittelu

Kuva Irene Erling

Kaikilla HSKK:n agility ryhmissä treenaavilla ja vapaakäyttökortin haltijoilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi ensisijaisesti HSKK:n nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. 

Luethan myös agilityn treeniohjeet.

Agilityn treenimaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Edenred ja ePassi. Ilmoita treeneihin ilmoittautuessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina. Huomioithan että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Kesäkausi ulkokentällä

Kuva Irene Erling

Ryhmätreenien ulkokausi on toukokuulta elokuulle. 

Treenit järjestetään ulkokentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Kesällä 2024 valmentavat:

Ma parilliset viikot Nora Renell, parittomat viikot Hannamari Nieminen

Ti HSKK:n Mari ja Heini (ja alkeiskurssi)

Ke Marko Mäkelä

To parilliset HSKK:n Jaana ja Matti, parittomat Veera Innanen

HSKK:n jäsenten haku kesän agilityryhmiin on päättynyt. Vapaita paikkoja voi kysyä sähköpostitse hskk.agility at gmail.com. 

Talvikausi hallissa

Hallikausi 2024-2025 alkaa ma 2.9.2024 ja päättyy 27.4.2025. Treenit pidetään Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Lyijykatu 8). Koutseina toimivat HSKK:n vapaaehtoiset koutsit (tiistait ja torstait), valmentajat Hannamari Nieminen (HM Agi) ja Marko Mäkelä (YksLysti) (keskiviikkoisin) sekä Nora Renell (Putkeen menee) ja Kati Erholtz (hyppytekniikka) (maanantaisin).

Talven ryhmiin haku aukeaa kesäkuussa.


Vapaakäyttökortti kesäkentälle

Kaikki HSKK:n agilityryhmissä kesäkaudella treenaavat koirakot ovat oikeutettuja vapaakäyttökorttiin kesäkentälle. Kenttä on käytössä toukokuun alusta syyskuun loppuun (tai niin kauan kuin kelejä riittää). Vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta on myös mahdollista ostaa erikseen ilman ryhmäpaikkaa (ensisijaisesti HSKK:n lisenssin omaaville, 40€). Kortteja myönnetään vain HSKK:n jäsenille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite (4h) ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin

Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com. Agilityjaosto pidättää oikeuden muutoksiin vapaakortin käytössä.

Kortin omaavat voivat treenata kentällä myös kaverin kanssa jolla ei ole vapaakäyttökorttia. Kaverimaksu on 10€ ja se tulee maksaa kerhon tilille FI97 4260 0010 3599 06 viitteellä 300020191. Kaverin kanssa treenaamisesta tulee myös aina ilmoittaa spostitse hskk.agility at gmail.com. Oman valmentajan tai palkkausavun, joka ei treenaa koiran kanssa, saa ottaa omalle vapaakäyttökorttikerralle mukaan maksutta.

Rästiminen ja treenien myynti

Sairastumisen tai muiden aikatauluesteiden vuoksi vapautuvia treenivuoroja on mahdollista kaupata ja ostaa facebookissa HSKK agilitytreenikauppa -ryhmässä. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on voimassaoleva agilitylisenssi HSKK:n nimissä (liittymispyynnöt ryhmään hyväksytään lisenssin näkyessä KITU:ssa) sekä juniori-harrastajiemme huoltajat. 

Rästiminen on seuramme paikkauskäytäntö jossa treeni vaihtaa omistajaa - ei raha. Vapauttamalla vuorosi rästittäväksi annat vapautuvan treenivuorosi muille harrastajille käytettäväksi. Vuoron vapautus tehdään yllä mainitussa facebook-ryhmässä viimeistään 24h ennen vapautuvan treenin alkamisajankohtaa. Ilmoituksen tehtyäsi olet oikeutettu rästimään menettämäsi treenivuoron toiselta harrastajalta vapautuvalla treenivuorolla. Rästiä ei voi etukäteen, vaan aina ensin on vapautettava oma treenivuoro muiden käyttöön. Paikkausvuoroja ei siirretä seuraavalle kaudelle eikä käyttämättä jääneitä vuoroja hyvitetä. Kesäkaudella kaikki paikat ovat samanarvoisia, mutta talvikaudella kaksi normiryhmän paikkaa vastaa yhtä valmennusryhmän paikkaa.

Jos et halua rästipaikkaa oman käyttämättä jäävän treenin tilalle, voit myös myydä treenisi eteenpäin. Myythän treenit aina ensisijaisesti HSKK:n lisenssinhaltijoille ja pyydäthän treenistä aina saman hinnan kuin mitä siitä itse maksat. Ykslysti-ryhmissä treenaavat voivat myydä treenejään eteenpäin myös Ykslysti-agilityvalmennukset (osto/myynti/vaihto) -ryhmässä, ja Hannamarin ryhmissä treenaavat HMagi treenivuorot- osto/myynti/vaihto -ryhmässä Facebookissa.

Mikäli ryhmäläinen estyy osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com.