Harjoittelu

HSKK järjestää jäsenilleen tottelevaisuuskoulutusta sekä kesä- että talvikaudella.

Talvikaudella koulutukset pidetään sisähallissa (Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen halli osoitteessa Lyijykatu 8). Koulutus on pääosin kurssimuotoista ja sisältää 5-8 koulutuskertaa. Maksutiedot lähetetään kurssilaisille erikseen jäsenrekisteristä. Tokon sekä rally-tokon lajiryhmien maksimi koiramäärä on 6 koiraa, arkitokossa maksimi on 8. Koulutuksia pidetään torstaisin.

Kesäharjoittelukausi alkaa hallikauden päätyttyä, yleensä huhti-toukokuun vaihteessa. Ulkokausi jatkuu elo-syyskuussa heinäkuun kesäloman jälkeen riippuen syksyn säistä ja halliin siirtymisen ajankohdasta. Kesäkauden harjoitukset pidetään Hyvinkään koirakentällä.

Ilmoittautuminen. Kursseille ilmoittaudutaan Kurssit ja ilmoittautuminen -välilehdellä, kunkin kurssin kohdalle avattavalla ilmoittatumislomakkeella. Tiedon kurssille pääsystä saat muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi. HUOM! Ennen ilmoittautumisen alkamista lähetetyt lomakkeet poistetaan! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Myös peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

Talkoilu. Tokojaoston kursseille ilmoittautuessa etusijalla ovat jäsenet, jotka ovat osallistuneet jaoston järjestämiin talkoisiin. Talkoovelvoitetta kursseille osallistumiseen ei ole. 

Treenikauppa. Yksittäisten treenikertojen ostoa ja myyntiä varten on jäsenille perustettu Facebookiin HSKK:n tokon treenikauppa. HSKK:n harjoituksiin ei voi osallistua juoksuisen tai sairaan koiran kanssa.

HUOM! Koirien ohjaajia muistutetaan eri koulutusryhmien kuvauksista. Kuvauksiin kannattaa aika-ajoin tutustua, että valitsisi itselleen ja koiralleen vaativuuden ja koulutussisällön kannalta sopivan ryhmän.