Alkeiskurssi

Seuraava agilityn alkeiskurssi kesällä 2018!

Agilityn tutustumispäivä järjestetään 21.4.2018  klo. 10-14. Paikkana on agilityyn tarkoitettu hiekkakenttä osoitteessa Pujottelutie 1. Tutustumispäivän hinta on 5e/koirakko ja päivään tulee ilmoittautua erikseen alla olevalla lomakkeella 15.4. klo. 21.00 mennessä. Tutustumispäivään on rajoitettu osallistujamäärä.leirikuva3.jpg

Alkeiskurssille osallistujat valitaan tutustumispäivässä suoritettujen rastien perusteella. Rasteilla arvioidaan mm. koirakon yhteistyötä ja koiran hallittavuutta sekä suhtautumista muihin koiriin. Rasteilla saa palkata koiraa namein ja leluin sekä kehua ja kannustaa. Tärkeintä on koirakon iloinen yhdessätekeminen ja tekemisen meininki. Suorituksissa emme hae täydellistä tottelevaisuuden osaamista, vaan kokonaisuus ratkaisee!

Alkeiskurssilla koiran olisi hyvä osata paikallaolo sekä luoksetulo. Näitä asioita kannattaa treenata ennen alkeiskurssille osallistumista. Kurssille osallistuvan koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa eikä se saa olla muille koirille tai ihmisille aggressiivinen. Lisäksi koiran tulee olla terve, eikä se saa olla ylipainoinen. Koiran tulee olla vuoden iässä osallistuakseen kurssille. Kurssille valitaan koiria, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet agilityä. Muut voivat hakea suoraan agilityn viikkoryhmiin.

Agilityn alkeiskurssi toteutetaan keskiviikkoiltaisin toukokuun alusta kesäkuun loppuun. Alkeiskurssin hinta on 80e ja se sisältää 8 kertaa. (HUOM! muutokset vielä mahdollisia.) Alkeiskurssi on vain yhdistyksen jäsenille.

****Ilmoittautuminen tutustumispäivään