Alkeiskurssi

UUTTA! Agilityyn valmentavat taidot -kurssi kesällä 2017!

Kurssilla harjoitellaan agilityyn valmistavia taitoja ja se on tarkoitettu 4-12 kk:n ikäisille koirille. Kurssille osallistuminen maksaa 50 € ja ilmoittautuminen on sitova. Koiralla tulee olla rokotukset kunnossa ja sen pitää olla terve kurssille osallistuakseen. Kurssille toivotaan osallistuvan henkilöitä, joilla on tähtäin agilitykentille iän niin salliessa.

Kurssi sisältää viisi kurssikertaa, jotka ovat touko-kesäkuussa tiistaisin 18-19. Tarkemmat kurssipäivät ilmoitetaan kurssille päässeille henkilökohtaisesti. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla jäsen, mutta mikäli kurssille hakee enemmän kuin on paikkoja, etusijalla ovat HSKK:n agilityryhmissä aktiivisesti harrastavat jäsenet sekä muut jäsenet ja loput paikat täytetään ennakkotietojen perusteella.

>>Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt! Kurssille ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä toukokuun aikana!

Agilityn alkeiskurssi kesällä 2017!leirikuva3.jpg

Ilmoittautuminen on päättynyt 13.3. Valintatestiin osallistuneille on lähtenyt sähköpostit. Kiitos kaikille sateessakin hienosti koiran kanssa yhteistyötä esitelleille :)!

Alkeiskurssi kestää toukokuun alusta kesäkuun loppuun ja toteutetaan kerran viikossa ryhmäharjoitteluna. Kurssin hinta on 80e. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa seuran viikkoharjoitteluryhmissä.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa eikä se saa olla muille koirille aggressiivinen. Lisäksi koiran tulee olla terve, eikä se saa olla ylipainoinen. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Kurssille osallistujat valitaan erillisen valintatiestin perusteella. Valintatestissä arvioidaan koirakon yhteistyötä ja koiran hallittavuutta sekä suhtautumista muihin koiriin. Testissä saa palkata koiraa namein ja leluin sekä kehua ja kannustaa. Tärkeintä on koirakon iloinen yhdessätekeminen ja tekemisen meininki, mutta koiran olisi hyvä osata myös paikallaolo sekä luoksetulo.