Alkeiskurssi ja agilityeskari

Haku agilityn alkeisiin ja eskariin 2019 on päättynyt. Kaikille hakijoille lähetetään sähköpostia viimeistään 4.4.2019. Jos hait mukaan mutta et ole saanut postia, ole yhteydessä! (hskk.agialkeet at gmail.com)

leirikuva3.jpgAlkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille jotka:
- Eivät ole aiemmin harrastaneet agilityä
- Koira on yli vuoden ikäinen

Agilityeskari on tarkoitettu koirakoille jotka:
- Haluavat harjoitella agilityyn valmentavia taitoja
- Koira voi olla alle vuoden ikäinen

Molemmat kurssit alkavat info- ja teoriaosuudella tiistaina 2.4. klo 18-19:30 Hyvinkään yhteiskoululla. Infoon kannattaa siis osallistua vaikka ei vielä olisi varma haluaako hakea kurssille tai mahtuuko kurssille mukaan.

Käytännön harjoittelu tapahtuu Hau-Hau Champion hiekkakentällä Kulomäessä (Pujottelutie 1). Treenipäivä on kesällä toukokuusta kesäkuun loppuun tiistaisin klo 17.30-18:30 (eskari) ja 18:30-19.30 (alkeet), yhteensä 8 kertaa. Elokuussa on mahdollisuus halutessaan jatkaa jatkokurssille.

Kurssit maksavat 80€. Ne ovat vain yhdistyksen jäsenille, mutta jäseneksi voit liittyä ennen kurssin alkua.

Huomioitavaa

2.4. info- ja teoriatilaisuuden jälkeen pidetään lyhyt katselmus koirien kanssa 9.4. illalla (Hau-Hau Champion hiekkiksellä tai sen läheisyydessä). Katselmus on kurssille haluaville tärkeä, sillä kursseille valintaan vaikuttaa ohjaajan ja koiran yhteistyö sekä koiran hallittavuus, ja sen suhtautuminen muihin koiriin. Katselmuksessa koiraa saa palkata namein ja leluin sekä kehua ja kannustaa. Tärkeintä oli koirakon iloinen yhdessätekeminen ja tekemisen meininki.

Kursseille osallistujat vahvistetaan 14.4. mennessä.

Alkeiskurssilla koiran olisi hyvä osata paikallaolo sekä luoksetulo. Näitä asioita kannattaa treenata ennen alkeiskurssille osallistumista.

Koiran tulee olla terve, eikä se saa olla ylipainoinen.

Kurssille valitaan koiria, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet agilityä. Muut voivat hakea suoraan agilityn viikkoryhmiin.