Ryhmäkuvaukset

Toko, aloittelevat
Ryhmä on tarkoitettu koirakoille jotka tähtäävät kilpailemaan tottelevaisuuskokeissa tai muuten haluavat hankkia vastaavat taidot. Kurssilla harjoitellaan kaikkien tottelevaisuuskokeiden luokkien liikkeitä pienissä osissa. Kurssille tulevan koirakon tulisi osata istuminen, maahanmeno, seuraaminen, perusasento ja paikalla pysyminen sekä koira tulee olla hallittavissa kytkemättömänä.


Toko, edistyneet
Ryhmä on tarkoitettu koirakoille jotka tähtäävät kilpailemaan tottelevaisuuskokeissa tai ovat jo kilpailleet tottelevaisuuskokeissa. Kurssilla harjoitellaan kaikkien tottelevaisuuskokeiden luokkien liikkeitä isommissa osioissa tai kokonaisia liikkeitä. Kurssille tulevan koirakon tulisi osata istuminen, maahanmeno, seuraaminen, perusasento ja paikalla pysyminen sekä koira tulee olla hallittavissa kytkemättömänä.


Arkitottelevaisuus, aloittelijat
Arkitottelevaisuus aloittelijat - ryhmä on tarkoitettu pentukurssit suorittaneille koirakoille tai vanhemmille koirille, joille seuraavat asiat ovat alustavati tuttuja: perusasento, seuraamisen alkeet, paikalla olon alkeet sekä toiminta usean koiran ryhmässä. Tavoitteena on vahvistaa opittuja taitoja, sekä opettaa uusina asioina koiran hallintaa vaativammissa tilanteissa. Ryhmässä harjoitellaan jokapäiväiseen elämään liittyviä taitoja, kuten seuraamista, odottamista sekä vieraiden koirien kohtaamista.


Arkitottelevaisuus, edistyneet
Arkitottelevaisuus edistyneet - ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka osaavat perusasennon, seuraamisen, paikallaolon sekä toiminnan usean koiran ryhmässä. Ryhmässä harjoitellaan samoja asioita, kuin aloittelijoiden ryhmässä, vaatimustaso on vain korkeampi.


Rallytoko, aloittelevat
Ryhmä on tarkoitettu koirakoille jotka ovat kiinnostuneita rallytokosta, tähtäävät kilpailemaan rallytokossa tai muuten haluavat hankkia vastaavat taidot. Kurssilla harjoitellaan rallytokossa tarvittavia taitoja sekä pieniä ratasuorituksia.  Kurssille tulevan koirakon tulisi osata istuminen, maahanmeno, seuraaminen, perusasento ja paikalla pysyminen.


Rallytoko, edistyneet
Ryhmä on tarkoitettu koirakoille jotka tähtäävät kilpailemaan rallytokossa tai ovat jo kilpailleet. Kurssilla harjoitellaan rallytokossa tarvittavia taitoja sekä kokonaisia ratasuorituksia. Kurssille tulevan koirakon tulisi osata istuminen, maahanmeno, seuraaminen, perusasento ja paikalla pysyminen sekä koiran tulee olla hallittavissa kytkemättömänä.