Pentukurssit

pentu.jpg

HSKK:n pentukurssit kesällä 2018

Kesäkaudella pentukurssit järjestetään Hyvinkään Sveitsin koirakentällä (Vinttikoiraradan viereinen nurmikenttä). Kuhunkin ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kursseille ilmoittaudutaan tälle sivulle, ko. kurssin kohdalle avattavalla ilmoittatumislomakkeella. Tiedon kurssille pääsystä saat muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi. HUOM! Ennen ilmoittautumisen alkamista lähetetyt lomakkeet poistetaan! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

Seuraavat pentukurssit kesäkaudella 2018

Pentukurssi toukokuussa maanantaisin 7.5.-4.6.2018 klo 17-18 -alustavasti täynnä (päivitetty 1.4.2018 klo 10:22)ohjaajana Paula Immonen. Kurssin hinta on 25 euroa. Toukokuun pentukurssi sisältää viisi harjoituskertaa ja sopii Pentu 1 ja Pentu 2 tasoisille 4-12kk ikäisille koirille. 

Ilmoittautumislinkki toukokuun kurssille on suljettu, kurssi täyttyi vartissa. Ilmoittautuneille ja varasijoille jääneille lähetetään sähköpostia viimeistään maanantaina 2.4.2018.

HUOM! Ennen ilmoittautumisen alkamista lähetetyt lomakkeet poistetaan! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

Pentukurssi elokuussa, ohjaajana Tuija Artimo. Kurssin tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin.

Seuraavista kursseista lisätään tietoa kun kurssit varmistuvat.


Pentu 1 kurssin hinta määräytyy kustannusten mukaan ja ilmoitetaan kurssitiedoissa kun tiedot julkaistaan ennen ilmoittautumisen alkuaKurssimaksu maksetaan laskulla ennen kurssin alkamista. Maksu toimii kurssipaikan vahvistamisena.

Pentu 2 kurssi  hinta määräytyy kustannusten mukaan ja ilmoitetaan kurssitiedoissa kun tiedot julkaistaan ennen ilmoittautumisen alkua. Kurssimaksu maksetaan laskulla ennen kurssin alkamista. Maksu toimii kurssipaikan vahvistamisena.

Huom Pentukurssit tarkoitettu vain HSKK jäsenille alkaen 1/11/2017. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen jäsenanomuksen.

Lisätietoja kursseista kuvaukset osioista.

HSKK:n pentutoiminnan yhteystiedot: hskk.pentu at gmail.com


Yleisiä ohjeita pentukursseille osallistujille:

  • Pentukurssien ulkokentällä järjestettävät kerrat siirtyvät eteenpäin, jos sää estää harjoitukset (pakkasraja -10 astetta).
  • Vesisade ei estä harjoituksia.
  • Koulutustilaisuudet eivät ole koiran leikkimistä varten, leikkimisen pitää tapahtua joko koulutusta ennen tai sen jälkeen, häiritsemättä muita koirakkoja.
  • Harjoitustilat on pidettävä siistinä, joten muista ottaa kakkapussi mukaan. Käytä koirasi tarpeilla ennen kentälle tuloa.
  • Ota paljon pieniä makupaloja mukaan, joilla voit palkita koirasi oikeasta suorituksesta.
  • Käytä tavallista hihnaa, ei flexiä