Pentukurssit

pentu.jpg

HSKK:n pentukurssit 

Kesäkaudella touko-syyskuussa pentukurssit järjestetään Hyvinkään Sveitsin koirakentällä (Vinttikoiraradan viereinen nurmikenttä). 

Talvikaudella marras-huhtikuussa koulutukset pidetään sisähallissa (Hyvinkään Eläinpalvelukeskuksen halli osoitteessa Lyijykatu 8). 

Kuhunkin ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on pääosin kurssimuotoista ja sisältää 3-8 koulutuskertaa. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta, Tapahtumat -otsikon alta. (Jos salasana on hukassa, klikkaa ”Salasana hukassa?” kohtaa). Kurssille osallistuvilta koirilta vaaditaan Kennelliiton sääntöjen mukaan voimassa olevat rokotukset. 

 

Tiedot seuraavista vuoden 2021 pentukursseista päivitetään tähän, kun kouluttaja ja ajankohta on selvillä.


Pentukurssin hinta määräytyy kustannusten mukaan ja ilmoitetaan kurssitiedoissa, kun tiedot julkaistaan ennen ilmoittautumisen alkuaKurssimaksu maksetaan laskulla ennen kurssin alkamista. Maksu toimii kurssipaikan vahvistamisena.

Huom Pentukurssit on tarkoitettu vain HSKK jäsenille. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen jäsenanomuksen.

Lisätietoja kursseista kuvaukset osioista.

HSKK:n pentutoiminnan yhteystiedot: hskk.pentu at gmail.com


Yleisiä ohjeita pentukursseille osallistujille:

  • Pentukurssien ulkokentällä järjestettävät kerrat siirtyvät eteenpäin, jos sää estää harjoitukset (pakkasraja -10 astetta).
  • Vesisade ei estä harjoituksia.
  • Koulutustilaisuudet eivät ole koiran leikkimistä varten, leikkimisen pitää tapahtua joko koulutusta ennen tai sen jälkeen, häiritsemättä muita koirakkoja.
  • Harjoitustilat on pidettävä siistinä, joten muista ottaa kakkapussi mukaan. Käytä koirasi tarpeilla ennen kentälle tuloa.
  • Ota paljon pieniä makupaloja mukaan, joilla voit palkita koirasi oikeasta suorituksesta.
  • Käytä tavallista hihnaa, ei flexiä