Pentukurssit

pentu.jpg

HSKK:n pentukurssit talvella 2017-2018.

Talvikaudella 2017-2018 pentukurssit pidetään Nodon hallilla. Kuhunkin ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja HSKK jäsenet ovat etusijalla. 

Seuraava pentukurssi tammikuussa 2018 keskiviikkoisin ajalla 3.-31.1.2018, ohjaajana Tuija Artimo. Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin.

 

Seuraavista kursseista tulee lisätietoa kun kurssit varmistuvat.


Pentu 1 kurssin hinta on toteutuspaikasta riippuen 20-40 euroa ja sille voi osallistua vaikka ei olisikaan HSKK:n jäsen. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin koulutuspaikkoja, etusijalla ovat kuitenkin kerhon jäsenet. Kurssimaksu maksetaan laskulla ennen kurssin alkamista. Maksu toimii kurssipaikan vahvistamisena.

Pentu 2 kurssi on vain HSKK:n jäsenille ja maksuton (paikasta riippuen pieni maksu vuokran kattamiseksi saatetaan joutua perimään).

Lisätietoja kursseista kuvaukset osioista.

HSKK:n pentutoiminnan yhteystiedot: hskk.pentu at gmail.com


Yleisiä ohjeita pentukursseille osallistujille:

  • Pentukurssien ulkokentällä järjestettävät kerrat siirtyvät eteenpäin, jos sää estää harjoitukset (pakkasraja -10 astetta).
  • Pieni vesisade ei estä harjoituksia.
  • Koulutustilaisuudet eivät ole koiran leikkimistä varten, leikkimisen pitää tapahtua joko koulutusta ennen tai sen jälkeen, häiritsemättä muita koirakkoja.
  • Harjoitustilat on pidettävä siistinä, joten muista ottaa kakkapussi mukaan. Käytä koirasi tarpeilla ennen kentälle tuloa.
  • Ota paljon pieniä makupaloja mukaan, joilla voit palkita koirasi oikeasta suorituksesta.
  • Käytä tavallista hihnaa, ei flexiä