Pentukurssit

pentu.jpg

HSKK:n pentukurssit kesällä 2018

Kesäkaudella pentukurssit järjestetään Hyvinkään Sveitsin koirakentällä (Vinttikoiraradan viereinen nurmikenttä). Kuhunkin ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kursseille ilmoittaudutaan tälle sivulle, ko. kurssin kohdalle avattavalla ilmoittatumislomakkeella. Tiedon kurssille pääsystä saat muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi. HUOM! Ennen ilmoittautumisen alkamista lähetetyt lomakkeet poistetaan! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

Seuraavat pentukurssit kesäkaudella 2018

Pentukurssit elokuussa keskiviikkoisin 1.8.-29.8.2018 

Ryhmä 1 klo 18:00-18:45 (täynnä) ja Ryhmä 2 (alustavasti täynnä) klo 18:45-19:30.ohjaajana Tuija Artimo. Kurssin hinta on 25 euroa. Elokuun pentukurssit sisältävät viisi harjoituskertaa ja sopii Pentu 1 ja Pentu 2 tasoisille 4-12kk ikäisille koirille. Ilmoittautuminen alkaa 1.7.2018 klo 10:00. Ennen ilmoittautumisaikaa lähetetyt lomakkeet poistetaan.

HUOM! Ennen ilmoittautumisen alkamista lähetetyt lomakkeet poistetaan! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

Elokuun pentukurssien jälkeen seuraavat pentukurssit hallikaudella talven 2018-2019 aikana, lisätietoa päivitetään kun kurssitiedot varmistuvat.


Pentu 1 kurssin hinta määräytyy kustannusten mukaan ja ilmoitetaan kurssitiedoissa kun tiedot julkaistaan ennen ilmoittautumisen alkuaKurssimaksu maksetaan laskulla ennen kurssin alkamista. Maksu toimii kurssipaikan vahvistamisena.

Pentu 2 kurssi  hinta määräytyy kustannusten mukaan ja ilmoitetaan kurssitiedoissa kun tiedot julkaistaan ennen ilmoittautumisen alkua. Kurssimaksu maksetaan laskulla ennen kurssin alkamista. Maksu toimii kurssipaikan vahvistamisena.

Huom Pentukurssit tarkoitettu vain HSKK jäsenille alkaen 1/11/2017. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen jäsenanomuksen.

Lisätietoja kursseista kuvaukset osioista.

HSKK:n pentutoiminnan yhteystiedot: hskk.pentu at gmail.com


Yleisiä ohjeita pentukursseille osallistujille:

  • Pentukurssien ulkokentällä järjestettävät kerrat siirtyvät eteenpäin, jos sää estää harjoitukset (pakkasraja -10 astetta).
  • Vesisade ei estä harjoituksia.
  • Koulutustilaisuudet eivät ole koiran leikkimistä varten, leikkimisen pitää tapahtua joko koulutusta ennen tai sen jälkeen, häiritsemättä muita koirakkoja.
  • Harjoitustilat on pidettävä siistinä, joten muista ottaa kakkapussi mukaan. Käytä koirasi tarpeilla ennen kentälle tuloa.
  • Ota paljon pieniä makupaloja mukaan, joilla voit palkita koirasi oikeasta suorituksesta.
  • Käytä tavallista hihnaa, ei flexiä