Kirsu-jäsenlehti

kirsu.pngKirsu on HSKK:n 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Kirsu on jäsenistön lehti - kaikki jäsenet voivat siis osallistua lehden tekoon haluamallaan tavalla. Kirsu tiedottaa kerhon toiminnasta sekä jakaa jäsenistön ilmoituksia, kokemuksia, tarinoita ja kuvia. Ideoita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Toimitukseen voit olla yhteydessä sähköpostitse: kirsu.hskk @ gmail.com

*** 2018 lehden paperisia versioita on saatavilla yhdistyksen tapahtumissa ja koulutuksissa alkuvuodesta. Tarkennusta voit kysyä spostitse osoitteesta kirsu.hskk at gmail.com. ***


Haluatko lehtesi paperisena postitse vai pdf-muotoisena sähköpostitse?

Päivitä tieto jäsenrekisteriin niin saat seuraavan lehden sähköpostitse. Sähköisen Kirsun etuina ovat nopeampi toimitus (n. viikkoa paperista aiemmin) sekä paperin säästö.


Jäsen, osallistu lehden tekoon:

Terveyspalsta
Onko koirasi sairastanut tai loukkaantunut? Kerro lyhyesti kokemuksistasi sairaan tai loukkaantuneen koiran hoidosta ja anna vinkkejä muille seuramme jäsenille.

Koulutusvinkit
Kerhomme kouluttajat jakavat kokemuksiaan ja koulutusvinkkejään, ja sinä voit auttaa kysymällä mieltä askarruttavastasi koulutukseen liittyvästä asiasta tai jakaa oman kokemuksesi kirjoituksen muodossa.

Kasvattajaesittely
Kasvatatko koiria, vaikkapa pienimuotoisesti harrastuksena? Anna toimituksen haastatella sinua jäsenten kasvattajaesittelyyn!

Kuvia
Jos kamera on mukana kerhon toiminnassa tai oman koiran kanssa harrastamisessa, lähetä onnistuneet kuvat toimitukselle niin saamme lehteen lisää jäsenten kuvia :)

Huom artikkelien kirjoitusohjeet (pdf)!