Jäsentapahtumat

HSKK:ssa järjestätään jäsenille koulutuspäiviä ja erilaisia tapahtumia mahdollisuuksien mukaan. Ehdotuksia voi laittaa hallitukselle hskk.hallitus at gmail.com, ja jäsenet voivat aktiivisesti itse olla mukana tapahtumia järjestämässä.

Jäsentapahtumista tiedotetaan Etusivun Ajankohtaisissa uutisissa sekä jäsenrekisterin kalenterissa.


Vuosi 2019 on HSKK:n 70v juhlavuosi. Olethan jo merkinnyt 70v. juhlaillallisen 27.4. kalenteriin? Juhla pidetään ravintola Harlekiinissa Hyvinkäällä. Illalliskortit tulevat myyntiin tammikuussa: aikaisen ostajan hinta 15 € / jäsen (voimassa 2.1.–27.2.), tämän jälkeen 20 € / jäsen. Hinta sisältää kolmen ruokalajin illallisen buffet-pöydästä sekä ruokajuomat. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

Koko vuoden ajan luvassa on myös paljon erilaisia jäsentapahtumia. Vielä voit myös vaikuttaa jakamalla ideasi tai osallistumalla järjestelyihin, laita vaikka hallitukselle sähköpostia hskk.hallitus at gmail.com tai täytä lomake https://tinyurl.com/hskkmukaantoimintaan


Menneitä jäsentapahtumia:

peliilta.jpg

- Koirien casinoiltaa vietettiin sunnuntaina 11.3.2018 klo 19-21; testattiin erilaisia aktivointipelejä, kutiteltiin karvaisia älynystyröitä ja saatiin kuvun täydeltä sekä iloa onnistumisesta että nameja :) Älypeli-ilta oli maksuton, ja tarkoitettu vain HSKK:n jäsenille.

- 31.5.2017 JoJo – Jokaiselle Jotakin -illassa harjoiteltiin eri lajeja

- 22.4.2017 metsästyskoirien jäljestämiskoe (MEJÄ)-kurssi

- 12.2.2017 psykologi Marjo Korander-Taavitsainen luennoi kisa / suoritus jännityksestä, milloin se on haitallista ja miten siihen voi vaikuttaa.

- 12.1.2017 Katriina Tiira SmartDOGista luennoi aiheesta Koiran kognitio - mitä koira ymmärtää, käsittää ja tuntee? Luennolla käytiin läpi uusimpia tutkimuksia siitä mitä tunteita koira voi tuntea, millaisia ongelmia se pystyy ratkaisemaan, ja miten paljon koira ymmärtää.

- 24.11. pidimme yhdistyksen syyskokouksen yhteydessä hauskat pikkujoulut - kiitos kaikille osallistuneille!

- 10.09.2016 Jirka Vierimaan "Katso koiraa!" - luento käsitteli motivaatiota ja sujuvuutta käytännön harjoittelussa.

- Syysretki pidettiin 25.9.2016

- Kerhon syysretki tehtiin Usmiin 20.9.2015

- Teemapäivä 'Koiran kipu' koostui Leena Piiran luennosta ja Lotta Vuorelan hierontaharjoittelusta. Päivä oli mielenkiintoinen ja keräsi paljon kiitosta! Kuvia hieronnasta HSKK:n Galleriassa.

- Mika Jalonen Koirakoutsilta piti koulutuspäivän HSKK:n jäsenille 4.10. aiheesta "Koiran viretila, sen kehittäminen ja viretilan keston lisääminen".

- Kerhon syysretki tehtiin Usmin hienoihin maisemiin 5.10. Retki oli onnistunut!

- Lena Dankerin luento: "Näyttelykehä tuomarin ja näyttelyasettajan näkökulmista" (tyyppioppi, rakenne ja liikkeet) pidettiin 24.1.2014. Luennon jatko-osa pidettiin 28.8.2014. Kiitos kaikille osallistuneille!

- Luentopäivä koiran elekielestä 11.11.2013 klo 18-20 Tapainlinnan koululla
Hyvinkään Seudun Kennelkerho järjesti jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Tuija Varpulan luentoon koiran elekielestä.

- Kevätretki Usmiin pidettiin 26.5.2013

- Kevätretki 2011 suuntautui Piilolammille

- Toukokuun 2010 kerhoilta
Illan aiheena oli koiran lihashuolto ja ongelmien ennaltaehkäisy. Koirahieroja Miina Aalto oli luennoimassa aiheesta ja esitteli lopuksi BackOnTrack- tuotteita. Miina Aalto painotti monipuolista liikuntaa ja levon merkitystä, jotta koiran lihaksisto kehittyisi tasapainoisesti. Kerhoiltaan osallistui mukavasti jäseniä ja kysymyksiäkin esitettiin ahkerasti.

- Kevätretki 2010
Helena ja Tuija vetivät seuran perinteisen kevätretken helatorstaina 13.5.2010 kello 10.00 alkaen. Retkelle lähdettiin Lentokentän maastosta Alttarikiven läheisyydessä olevalta parkkipaikalta. Retki suuntautui Hiihtäjien majalle. Yhteinen retki on hyvä mahdollisuus tutustuttaa omaa koira muihin koiriin, ja itse tutustua muihin kerhon koiraharrastajiin. Retken ajan koirat kulkevat kytkettyinä. Mukaan otettiin hieman evästä, juotavaa sekä tietysti reipas mieli ja koirat :) Retki oli jälleen onnistunut - syksyllä retkeillään seuraavan kerran!