Viikkoharjoittelunayttely1.jpg

Kesäkauden koulutukset Hyvinkään koiraharrastuskentällä keskiviikkoisin klo 19.00. Kesäkausi alkaa toukokuun alusta ja jatkuu syyskuun loppuun. Lomatauko on heinäkuun ajan.

Talvikauden koulutukset 2.10.-18.12.2018 ja 8.1.-23.4.2019 Riihimäen Kennelkerhon sisähallissa  (Selänojantie, Kennelmajantie 1, 12400 Hikiä) tiistaisin klo 19-20. Talvikausi alkaa lokakuun alusta ja jatkuu huhtikuun loppuun. Talviharjoittelu on maksullista hallivuokran kattamiseksi: 10 kerran kortti on 40€ ja kertamaksu 6€.

HUOM! Luethan hallin ja koulutuksen säännöt (pdf) ennen harjoituksiin osallistumista.


Huomioitavaa näyttelytreeneissä (jokainen joka osallistuu näyttelytreeneihin sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita):

- Käytä koirasi tarpeilla ennen koulutusta. Koiralla on tarve tehdä tarpeensa myös inhottavalla syksyn sateella ja talven paukkupakkasilla! Koulutuksiin osallistuminen on koiralle jännittävää tekemistä, joten huolehdithan siis että koiralla on mahdollisuus ulkoilla kunnolla ennen harjoituksen alkua ja sen jälkeen ja korjaa koirasi jätökset roskikseen. Hyödynnä myös koulutuksen pissatauko.
- Pukeudu sään mukaan - ja pue myös koirasi sään mukaan. Hallissa ei ole lämmitystä.
- Mikäli koirasi tekee tarpeensa hallin sisätiloissa, siivoa jäljet välittömästi hallin ohjeiden mukaisesti! Kysy Riitalta tarvittaessa neuvoa. Huom. Pissasakko 30€!
- Ota muut huomioon niin koulutuksen aikana kuin koulutuksen aikana. Kaikille harjoittelijoille on suotava harjoittelurauha!
- Ohitathan siis aina muut koirat hallitusti, pyrit hillitsemään koirasi haukun ja olet varovainen hallin parkkialueella. Heijastin pimeään aikaan on hyvä olla myös koiralla.
- Muistathan että koulutukset ovat sinun ja koirasi välistä yhteistä harrastamista, koulutus ei siis ole koirien leikkimistä varten. Koirien tulee olla kytkettynä kentällä/hallissa ja sen lähiympäristössä.
- Juoksuinen narttu voi osallistua harjoituksiin edellyttäen että sillä käytätään juoksuhousuja. Huolehdithan kuitenkin että juoksuinen narttu ei häiritse tarpeettomasti muiden treenejä ja on hyvä muistaa että koirat ovat treeneissä ohjaajansa vastuulla.
- Ethän tuo myöskään sairasta koiraa harjoituksiin.


Varusteita, joita tulee varata mukaan koulutuksiin

  • Kevyt, huomaamaton talutin ja panta rodun mukaan
  • Kuppi ja vettä koiralle sekä ohjaajalle, erityisesti kesäkuumalla
  • Makupaloja tai mieluisa lelu koiralle koiran motivoinnin ja tilanteeseen suhtautumisen mukaisesti
  • Ohjaajalle hyvät jalkineet ja aimo annos reipasta ja iloista mieltä!