Viikkoharjoittelunayttely1.jpg

Kesäkauden koulutukset Hyvinkään koiraharrastuskentällä pidetään keskiviikkoisin klo 19. Kesäkausi alkaa vuonna 2020 kesäkuun alusta, jatkuen syyskuulle. Lomatauko on heinäkuun ajan, eli harjoitukset jatkuvat elokuun ensimmäisenä keskiviikkona. Maksuttomat harjoitukset on tarkoitettu vain HSKK:n jäsenille.

* * *

Talvikauden koulutukset pidetään tiistaisin klo 19-21 Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Lyijykatu 8). Talvikausi alkaa 8.9.2020 ja jatkuu huhtikuun loppuun 2021.

Klo 19 harjoittelun aloittavat pienet koirat ja pienten koirien pennut,
klo 19:45 harjoitteluun liittyvät isot koirat ja isojen koirien pennut, ja kaikki harjoittelevat yhdessä klo 20:15 saakka,
klo 20:15-21 harjoittelevat isot koirat ja isojen koirien pennut.
Huom. Pennut voivat osallistua näyttelyharjoituksiin vasta kun rokotukset ovat kunnossa.

Talviharjoittelu on maksullista hallivuokran kattamiseksi:
- HSKK:n jäsenille 10 kerran kortti on 40€ ja kertamaksu 6€.
- ei-jäsenille, eli ilman HSKK:n jäsenyyttä: 10 kerran kortti on 70€ ja kertamaksu 10€.

Varaathan tasarahan! Voit myös ostaa 10 kerran kortin laskulla; jäsenten hintaan jäsenrekisterin kautta ja ilman jäsenyyttä tästä (kuitti maksusta esitettävä kouluttajalle kortin saamiseksi).

HUOM! Osallistumalla harjoituksiin sitoudut hallin käyttösääntöihin. Tutustuthan siis niihin huolella ja huolehdit erityisesti siisteydestä hallissa ja sen ympäristössä.

* * *

Kouluttajana toimii pitkäaikainen näyttelyharrastaja ja kasvattaja Riitta Vilkman. Tiedustelut: puh. 045-6318488 tai riittavilkman7 at gmail.com


Huomioitavaa näyttelytreeneissä (=jokainen joka osallistuu näyttelytreeneihin sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita):

Koulutukseen osallistuvien koirien tulee olla rokotettu SKL:n sääntöjen mukaisesti. Myös pennuilla tulee olla täysi rokotesuoja (tehosterokotteet annettu + 21pvä varoaika täynnä). Ethän tuo myöskään sairasta koiraa harjoituksiin.
- Käytä koirasi tarpeilla ennen koulutusta. Koiralla on tarve tehdä tarpeensa myös inhottavalla syksyn sateella ja talven paukkupakkasilla! Koulutuksiin osallistuminen on koiralle jännittävää tekemistä, joten huolehdithan siis että koiralla on mahdollisuus ulkoilla kunnolla ennen harjoituksen alkua ja sen jälkeen ja korjaa koirasi jätökset roskikseen. Hyödynnä myös koulutuksen pissatauko.
- Pukeudu sään mukaan - ja pue myös koirasi sään mukaan. Hallissa on lämmitys (talvella n.15c).
- Mikäli koirasi tekee tarpeensa hallin sisätiloissa, siivoa jäljet välittömästi hallin ohjeiden mukaisesti¨ja maksa pissasakko. Kysy Riitalta tarvittaessa neuvoa.
- Ota muut huomioon niin koulutuksen aikana kuin koulutuksen aikana. Kaikille harjoittelijoille on suotava harjoittelurauha!
- Ohitathan siis aina muut koirat hallitusti, pyrit hillitsemään koirasi haukun ja olet varovainen hallin parkkialueella. Heijastin pimeään aikaan on hyvä olla myös koiralla.
- Muistathan että koulutukset ovat sinun ja koirasi välistä yhteistä harrastamista, koulutus ei siis ole koirien leikkimistä varten. Koirien tulee olla kytkettynä kentällä/hallissa ja sen lähiympäristössä.
- Juoksuinen narttu voi osallistua harjoituksiin edellyttäen että sillä käytätään juoksuhousuja. Huolehdithan kuitenkin että juoksuinen narttu ei häiritse tarpeettomasti muiden treenejä ja on hyvä muistaa että koirat ovat treeneissä ohjaajansa vastuulla.


Varusteita, joita tulee varata mukaan koulutuksiin

  • Kevyt, huomaamaton talutin ja panta rodun mukaan
  • Kuppi ja vettä koiralle sekä ohjaajalle, erityisesti kesäkuumalla
  • Makupaloja tai mieluisa lelu koiralle koiran motivoinnin ja tilanteeseen suhtautumisen mukaisesti
  • Ohjaajalle hyvät jalkineet ja aimo annos reipasta ja iloista mieltä!