Viikkoharjoittelunayttely1.jpg

Kesäkauden koulutukset Hyvinkään koiraharrastuskentällä pidetään keskiviikkoisin klo 19.

Kesäkausi on keskiviikkoisin 28.4. - 2.9., mutta lomatauko on heinäkuun ajan. Koulutuksiin ei ole erillistä ilmoittautumista.

Maksuttomat harjoitukset on tarkoitettu vain HSKK:n jäsenille. Jäsennyyden voi todentaa jäsenkortilla, sähköisesti tai tulostettuna. 

HUOM. Myös ulkona tapahtuvassa koulutuksessa tulee noudattaa turvavälejä. Maskia tulee käyttää kun turvaväli 2m rikkoutuu, esim. kouluttajan katsoessa koiran hampaat.

Kouluttajana toimii pitkäaikainen näyttelyharrastaja ja kasvattaja Riitta Vilkman. Tiedustelut: puh. 045-6318488 tai riittavilkman7 at gmail.com

Photo_9.7.2020_19.14.20.jpg

Huomioitavaa näyttelytreeneissä (=jokainen joka osallistuu näyttelytreeneihin sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita):

Koulutukseen osallistuvien koirien tulee olla rokotettu SKL:n sääntöjen mukaisesti. Myös pennuilla tulee olla täysi rokotesuoja (tehosterokotteet annettu + 21pvä varoaika täynnä). Ethän tuo myöskään sairasta koiraa harjoituksiin.
- Käytä koirasi tarpeilla ennen koulutusta. Koiralla on tarve tehdä tarpeensa myös inhottavalla syksyn sateella ja talven paukkupakkasilla! Koulutuksiin osallistuminen on koiralle jännittävää tekemistä, joten huolehdithan siis että koiralla on mahdollisuus ulkoilla kunnolla ennen harjoituksen alkua ja sen jälkeen ja korjaa koirasi jätökset roskikseen. Hyödynnä myös koulutuksen pissatauko.
- Pukeudu sään mukaan - ja pue myös koirasi sään mukaan. Hallissa on lämmitys (talvella n.15c).
- Mikäli koirasi tekee tarpeensa hallin sisätiloissa, siivoa jäljet välittömästi hallin ohjeiden mukaisesti¨ja maksa pissasakko. Kysy Riitalta tarvittaessa neuvoa.
- Ota muut huomioon niin koulutuksen aikana kuin koulutuksen aikana. Kaikille harjoittelijoille on suotava harjoittelurauha!
- Ohitathan siis aina muut koirat hallitusti, pyrit hillitsemään koirasi haukun ja olet varovainen hallin parkkialueella. Heijastin pimeään aikaan on hyvä olla myös koiralla.
- Muistathan että koulutukset ovat sinun ja koirasi välistä yhteistä harrastamista, koulutus ei siis ole koirien leikkimistä varten. Koirien tulee olla kytkettynä kentällä/hallissa ja sen lähiympäristössä.
- Juoksuinen narttu voi osallistua harjoituksiin edellyttäen, että sillä käytätään juoksuhousuja. Huolehdithan kuitenkin että, juoksuinen narttu ei häiritse tarpeettomasti muiden treenejä ja on hyvä muistaa, että koirat ovat treeneissä ohjaajansa vastuulla.


Varusteita, joita tulee varata mukaan koulutuksiin

  • Kevyt, huomaamaton talutin ja panta rodun mukaan
  • Kuppi ja vettä koiralle sekä ohjaajalle, erityisesti kesäkuumalla
  • Makupaloja tai mieluisa lelu koiralle koiran motivoinnin ja tilanteeseen suhtautumisen mukaisesti
  • Ohjaajalle hyvät jalkineet ja aimo annos reipasta ja iloista mieltä!


Talvikauden 2021-2022 koulutukset pidetään parillisten viikkojen maanantaisin klo 19-21 Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Lyijykatu 8), syyskuulta huhtikuulle. Kouluttajana toimii Sabrina Snellman.

Huom. Pennut voivat osallistua näyttelyharjoituksiin vasta kun rokotukset ovat kunnossa.

MAKSU

Talviharjoittelu on maksullista hallivuokran kattamiseksi:
- HSKK:n jäsenille 10 kerran kortti on 40€ ja kertamaksu 6€.
- ei-jäsenille, eli ilman HSKK:n jäsenyyttä: 10 kerran kortti on 70€ ja kertamaksu 10€.

Varaathan tasarahan tai ostat 10 kerran kortin laskulla:
- jäsenten hintaan jäsenrekisterin kautta (> Tapahtumat > Näyttelykoulutus, 10 kerran kortti HSKK:n jäsenelle), ja

HUOM! Osallistumalla harjoituksiin sitoudut hallin käyttösääntöihin. Tutustuthan siis niihin huolella ja huolehdit erityisesti siisteydestä hallissa ja sen ympäristössä. Hallin nurmelle vain sisäkengillä!