Viikkoharjoittelutoko2.jpg

HSKK järjestää jäsenilleen tottelevaisuuskoulutusta sekä kesä- että talvikaudella.

Talvikaudella koulutukset pidetään sisähallissa (NoDon halli osoitteessa Holintie 10, ajo-ohje). Koulutus on pääosin kurssimuotoista ja sisältää 5-8 koulutuskertaa. Maksutiedot lähetetään kurssilaisille erikseen Seuramapista. Tokon sekä rally-tokon lajiryhmien maksimi koiramäärä on 6 koiraa, arkitokossa maksimi on 8. Koulutuksia pidetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Kesäharjoittelukausi alkaa hallikauden päätyttyä, yleensä huhti-toukokuun vaihteessa. Ulkokausi jatkuu elo-syyskuussa heinäkuun kesäloman jälkeen riippuen syksyn säistä ja halliin siirtymisen ajankohdasta. Kesäkauden harjoitukset pidetään Hyvinkään koirakentällä.

Kursseille ilmoittaudutaan tälle sivulle, ko. kurssin kohdalle avattavalla ilmoittatumislomakkeella. Tiedon kurssille pääsystä saat muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi. HUOM! Ennen ilmoittautumisen alkamista lähetetyt lomakkeet poistetaan! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

Talkoilu. Alkaen syyskaudesta 2017 tokojaoston kursseille ilmoittautuessa etusijalla ovat jäsenet, jotka ovat osallistuneet jaoston järjestämiin talkoisiin. Talkoovelvoitetta kursseille osallistumiseen ei ole.

Treenikauppa. Yksittäisten treenikertojen ostoa ja myyntiä varten on jäsenille perustettu Facebookiin HSKK:n tokon treenikauppa. HSKK:n harjoituksiin ei voi osallistua juoksuisen tai sairaan koiran kanssa.

HUOM! Koirien ohjaajia muistutetaan eri koulutusryhmien kuvauksista. Kuvauksiin kannattaa aika-ajoin tutustua, että valitsisi itselleen ja koiralleen vaativuuden ja koulutussisällön kannalta sopivan ryhmän.


HALLIKAUDEN 2017-2018 HARJOITTELURYHMÄT

TOKON JA RALLY-TOKON KISAAVIEN KOULUTUSRYHMÄT

HSKK järjestää kevätkaudella 2018 kisaavien koulutusryhmät tokossa ja rally-tokossa. Ryhmät kokoontuvat torstaisin 18.1. - 26.4.2018. Kouluttaja on paikalla aina n. joka toinen viikko (8 krt) ja joka toinen viikko on varattu ryhmän omatoimiselle harjoittelulle (7 krt).

Toko klo 17-18, kouluttajana Virve Hepoaho, joka on kilpaillut tokossa vuosittain 1989 alkaen. Tokossa hän on mm. kaksinkertainen Suomen mestari, voittanut usean joukkue-SM:n ja edustanut Suomea maajoukkueessa.
Rally-toko klo 18-19, kouluttajana rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaa

Kurssin vetäjä valitsee osallistujat hakemusten perusteella, mutta tarvittaessa hakijoille järjestetään leikkimielinen "pääsykoe" ensimmäisellä kurssikerralla. Ryhmiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset koirakot, joiden tavoitteena on kilpailla lajissa mielellään jo tulevan vuoden aikana. Kurssille tulevan koirakon tulee osata istuminen, maahanmeno, seuraaminen, perusasento ja paikalla pysyminen sekä koiran tulee olla hallittavissa kytkemättömänä. Ohjaajan tulee myös olla tutustunut oman kilpailuluokkansa sääntöihin. Kerrothan hakemuksessa huolellisesti taustoistasi ja tavoitteistasi!

Jäsenten on mahdollista ilmoittautua molempiin ryhmiin (täytäthän silloin kaksi hakemusta), mutta ensisijaisesti paikkoja jaetaan yksi per jäsen. Kurssilaisten toivotaan sitoutuvan ryhmätyöskentelyyn koko kevääksi ja mahdollisista poissaoloista on ilmoitettava etukäteen. Kaksi ilmoittamatonta poissaoloa johtaa koulutuspaikan menetykseen.

Kurssin hinta on 200 eur, 6 koirakkoa per tunti. Maksu suoritetaan kahdessa erässä, joiden eräpäivät ovat 15.1.2018 sekä 15.3.2018. Ensimmäisen erän tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova ja myös perumatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan. Kurssista lähtetetään erillinen lasku sähköpostitse jäsenrekisteriohjelma Seuramapin kautta.  

Hakemusaika päättyy 31.12.2017 klo 24.00 ja hakemukset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kaikille hakemuksen täyttäneille vastataan tammikuun ensimmäisen viikon aikana. Hakemuslomakkeen löydät täältä.

TOKO 

Ke 15.11. - 20.12.2017, 5 krt, klo 18-20 välillä, HUOM! ei harjoituksia itsenäisyyspäivänä. Ryhmät jaetaan lähtötason mukaan aloittelijoihin ja edistyneempiin. Hinta 55 eur, 6 koirakkoa per tunti. Kurssin vetää Pia Sandberg. Ilmoittautuminen päättynyt.

Ke 7.2. - 14.3.2018, 6 krt, klo 18-20 välillä, ryhmät jaetaan lähtötason mukaan aloittelijoihin ja edistyneempiin. Hinta 60 eur, 6 koirakkoa per tunti. Kurssin vetää Pia Sandberg. Ilmoittautuminen päättynyt, kurssi täynnä.

RALLY-TOKO

Ke 4.10. - 8.11.2017, 6 krt, klo 18-20, ryhmät jaetaan lähtötason mukaan aloittelijoihin ja edistyneempiin. Hinta 60 eur, 6 koirakkoa per tunti. Kurssin vetää Ilse Väisänen. Ilmoittautuminen päättynyt.

Ke 21.3. - 25.4.2018, 6 krt, klo 18-20, ryhmät jaetaan lähtötason mukaan aloittelijoihin ja edistyneempiin. Hinta 60 eur, 6 koirakkoa per tunti. Kurssin vetää Ilse Väisänen. Ilmoittautuminen alkaa la 3.3.2018 klo 12, lomake avautuu tähän. HUOM! Ennen määräaikaa lähetetyt ilmoittautumiset poistetaan. 

ARKITOTTELEVAISUUS

To 12.10. - 30.11.2017, 8 krt, klo 17-19 välillä, ryhmät jaetaan lähtötason mukaan aloittelijoihin ja edistyneempiin. Hinta 75 eur, 6 koirakkoa per tunti. Kurssin vetää Pauli Luukkonen. Ilmoittautuminen päättynyt.

Ke 3.1. - 31.1.2018, 5 krt, klo 19-20. Hinta 55 eur, max 8 koirakkoa per tunti. Kurssin vetää Tuija Artimo. Ilmoittautuminen päättynyt.


PÄÄTTYNEITÄ KURSSEJA

TOKO 

Ke 16.8.-20.9. 6 krt, klo 17-19 välillä, 4 koirakkoa per tunti. Hinta 70 eur. Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille tokoharrastajille. Ilmoittautuminen alkaa ti 1.8. klo 18. Huom! Kurssi on täynnä!

Kurssin vetää vieraileva kouluttaja Virve Hepoaho (Sormunen)Virve on kilpaillut tokossa vuosittain 1989 alkaen. Tokossa hän on mm. kaksinkertainen Suomen mestari, voittanut usean joukkue-SM:n ja edustanut maajoukkueessa 6 vuotta kahdella eri koiralla. Käyttövaliot Virveltä löytyy pk-haussa ja jäljellä, hän on kilpaillut vepessä ja agilityssä 3-luokassa sekä treenannut paimennusta. Nyt Virvellä on kisakoirana nuori malinois, jonka kanssa hän kisaa osin tutuissa lajeissa ja toivottavasti pääsee jatkossa korkkaamaan jotain ihan uuttakin.

RALLY-TOKO

Kurssikerrat: Ke 9.8., 16.8., 30.8., 6.9. ja 27.9. 5 krt, klo 19.15-21.15 (27.9. alkaen klo 18.30). 4 koirakkoa per tunti. Hinta 65 eur. Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille rally-tokoharrastajille. Ilmoittautuminen alkaa ti 1.8. klo 18. Huom! Kurssi on täynnä.

Kurssin vetää vieraileva kouluttaja, rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaa.

ARKITOTTELEVAISUUS

Ke 16.8.-20.9. 6 krt, klo 18-19.30 välillä, 6 koirakkoa per 45 min. Hinta 25 eur. Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille koirakoille. Ilmoittautuminen alkaa ti 1.8. klo 18. Huom! Kurssi on täynnä!

Kurssin vetää Pipa Kokkonen ja Pauli Luukkonen.

VAPAAVUOROT KESÄKAUDELLA

Maanantaisin touko-syyskuussa Hyvinkään koirakentällä. Arkitottelevaisuus klo 17-18, toko klo 18-19, rally-toko klo 19-20. Hinta 10 eur / koko kesäkausi. Kuitti oltava mukana harjoituksissa ja esitettävä pyydettäessä. Kenttä on käytettävissä seuran jäsenille omatoimiseen harjoitteluun. Mikäli paikalla on koulutusohjaajia, on harjoittelijoilla mahdollisuus hyödyntää seuran tokokopista löytyviä tarvikkeita. Jatkuva ilmoittautuminen kauden aikana sähköpostitse osoitteeseen hskk.toko (at) gmail.com.Tiedot tulevista kursseista päivitetään heti, kun niiden toteutumisesta saadaan varmistus. Myös jo ilmoitettuihin kursseihin saattaa tulla muutoksia.

Tottelevaisuuskoulutusta koskevat tiedustelut jaoston sähköpostiosoitteeseen hskk.toko (at) gmail.com.