Kurssit ja ilmoittautuminentoko2.jpg

Ilmoittautuminen. Kursseille ilmoittaudutaan tällä sivulla olevien linkkien kautta, eli ko. kurssin kohdalle avattavalla ilmoittatumislomakkeella. Tiedon kurssille pääsystä saat sähköpostiisi. HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Myös peruuttamatta jätetystä kurssipaikasta veloitetaan.

HUOM! Koirien ohjaajia muistutetaan eri koulutusryhmien kuvauksista. Kuvauksiin kannattaa aika-ajoin tutustua, että valitsisi itselleen ja koiralleen vaativuuden ja koulutussisällön kannalta sopivan ryhmän.

Tiedot tulevista kursseista päivitetään näille sivuille heti, kun niiden toteutumisesta saadaan varmistus. Myös jo ilmoitettuihin kursseihin saattaa tulla muutoksia.

Tottelevaisuuskoulutusta koskevat tiedustelut jaoston sähköpostiosoitteeseen hskk.toko (at) gmail.com


Temppukoulutus-kurssi 

Kurssilla opit opettamaan koirallesi temppuja, sekä helppoja että vaikeita. 

Harjoitukset pidetään maanantaisin 3.- 24.8.2020 (4 krt), 3. klo 19- 20 Hyvinkään Sveitsin koiraharrastus-alueella, isolla nurmikentällä vinttikoirataa vastapäätä. Kouluttajana toimii nuori, taitava Anette Sailio. Kurssille otetaan max 10 koirakkoa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus sopii kaikentasoisille ja ikäisille koirakoille, jotka pystyvät toimimaan kentällä muiden kanssa samanaikaisesti. Kurssille osallistuvilta koirilta vaaditaan Kennelliiton sääntöjen mukaan voimassa olevat rokotukset (https://www.kennelliitto.fi/rokotusmaaraykset). Kurssin hinta on 30€ (4 krt) ja maksu on suoritettava ennen koulutukseen osallistumista. Kurssi on tarkoitettu ainoastaan HSKK:n jäsenille. Käythän tarvittaessa täyttämässä jäsenanomuksen seuran nettisivuilla (https://www.hskk.fi/11702).

>> Ilmoittaudu mukaan Temppukoulutus-kurssille sähköisellä lomakkeella 


OMATOIMITREENIT KOIRAKENTÄLLÄ KESÄKAUDELLA 2020

Maanantaisin ja keskiviikkoisin touko-syyskuussa vinttikoirakentän yhteydessä sijaitsevalla Hyvinkään koirakentällä. Kenttä on käytettävissä seuran jäsenille omatoimiseen harjoitteluun. Harjoittelijoilla mahdollisuus hyödyntää seuran tokokopista löytyviä tarvikkeita, avimen saa panttia vastaan spostitse osoitteesta hskk.toko (at) gmail.com. Treeniseuraa voi kysellä Facebookin ryhmässä

Huomioittehan, että kentällä saattaa olla samanaikaisesti eri tasoisia ohjattuja ryhmiä. Omatoimiharjoittelijoita pyydetään antamaan ryhmille riittävästi tilaa kaikille turvallisen ja miellyttävän harrastamisen varmistamiseksi.