Talkoot

Kaikkien HSKK:n agilityryhmissä ja vapaakäyttökortilla treenaavien tulee osallistua treeniolosuhteita ja treenimahdollisuuksia edistäviin talkoisiin ja tapahtumiin ansaitakseen treenioikeuden. Talkooaktiivisuus voi olla myös valintakriteerinä joissakin jäsentapahtumissa tai ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa. Lisäksi jos ryhmäpaikkoja on vähemmän kuin hakijoita, menee enemmän talkoilleet etusijalle.


Tulevat talkootapahtumat - katso Ajankohtaiset etusivulla


Talkoojärjestelmä 1.5.2017 alkaen

1.5.2017 alkaen pisteet muutetaan vastaamaan tehtyjä tunteja, 1 talkootyötunti = 1 talkoopiste. Kaikki vuoden 2017 aikana kerätyt pisteet muutetaan uuden järjestelmän mukaisiksi.  (Aiemmat talkoopisteet laskettiin: 1 talkoopiste on 2 talkootyötuntia).

Treenioikeus kesäryhmissä 2017: 
- Talkoovelvoite (pistettä) on vähintään 10 
- Talkootyön tulee sisältää sekä työtä kentän kunnostustalkoissa että varainkeruutapahtumassa 
- Pisteiden tulee olla kerättynä 30.7. mennessä (aiemmin kerättyjä pisteitä voi vielä hyödyntää)

Treenioikeus talviryhmissä 2017-2018: 
- Talkoovelvoite (pistettä) on vähintään 10 
- Talkootyön tulee sisältää työtä varainkeruutapahtumassa  
- Pisteiden tulee olla kerättynä 30.11. mennessä (vain vuoden 2017 talkootyö huomioidaan)

Vapaakäyttökortti: 
- Talkoovelvoite (pistettä) on vähintään 2 
- Työ voi olla mitä tahansa talkootyötä 
- Pisteiden tulee olla kerättynä 30.7. mennessä (aiemmin kerättyjä pisteitä voi vielä hyödyntää)

Esimerkkejä talkootöistä

- Kentän huolto: kunnostustalkoot (1 pakollinen osallistuminen kaikille kesätreenaajille), osallistuminen kentän lanaukseen kesän aikana, kentän wc:n siivous
- Varainkeruu: tapahtumassa työskentely (1 pakollinen osallistuminen sekä kesä- että talvitreenaajille)
- Muu talkooaktiivisuus (ole etukäteen yhteydessä agilityjaostoon hskk.agility at gmail.com sopiaksesi pistemäärästä): muihin tapahtumiin osallistuminen, ennakkovalmistelut (buffetiin leipominen ym.), palkintojen hankkiminen, palkintotalkoot, Kirsuun kirjoittaminen, muu agilitytoimintaa edistävä teko

Talkoopistetilanne

Ennen vuotta 2017 kerätyt pisteet vanhenevat tämän kesän jälkeen. Näitä pisteitä voi vielä käyttää tämän kesän talkoovelvoitteeseen. Paljon pisteitä keränneiden on mahdollista saada lisäksi lahjakortteja agilityjaoston järjestämiin tapahtumiin, eli epiksiin 21.5. ja mätsäriin 5.7. (ilmoittautuminen sivun yläreunassa). Omat pisteesi voit tarkistaa talkoopiste taulukosta (alla) ja olla yhteydessä mahdollisesta vanhojen talkoopisteiden hyvityksestä sähköpostitse hskk.talkoot at gmail.com. Otathan huomioon, että taulukkoa täytetään aktiivihenkilöiden vapaa-ajalla, eikä lista ole aina ajantasalla. Pisteitä ei ole koskaan kuitenkaan liikaa, vaan jokainen tehty talkootyötunti vie seuramme agilitytoimintaa eteenpäin, joten pelko siitä, että pisteitä tulee liikaa, ei ole!

Talkoopistetaulukko tilanne 19.11.2017