Talkoot

Kaikkien HSKK:n agilityryhmissä ja vapaakäyttökortilla treenaavien tulee osallistua treeniolosuhteita ja treenimahdollisuuksia edistäviin talkoisiin ja tapahtumiin ansaitakseen treenioikeuden. Talkooaktiivisuus voi olla myös valintakriteerinä joissakin jäsentapahtumissa tai ulkopuolisten kouluttajien koulutuksissa. Lisäksi jos ryhmäpaikkoja on vähemmän kuin hakijoita, menee enemmän talkoilleet etusijalle.


Tulevat talkootapahtumat - katso Ajankohtaiset etusivulla


Talkoojärjestelmä 1.5.2017 alkaen

1.5.2017 alkaen pisteet muutetaan vastaamaan tehtyjä tunteja, 1 talkootyötunti = 1 talkoopiste. Kaikki vuoden 2017 aikana kerätyt pisteet muutetaan uuden järjestelmän mukaisiksi.  (Aiemmat talkoopisteet laskettiin: 1 talkoopiste on 2 talkootyötuntia).

Treenioikeus kesäryhmissä 2018: 
- Talkoovelvoite (pistettä) on vähintään 10 
- Puolet talkoovelvoitteesta tulee suorittaa virallisten agilitykisojen talkoissa
- Pisteiden tulee olla kerättynä 30.7.2018 mennessä (aiemmin kerättyjä pisteitä voi hyödyntää)

Treenioikeus talviryhmissä 2017-2018: 
- Talkoovelvoite (pistettä) on vähintään 10 
- Talkootyön tulee sisältää työtä varainkeruutapahtumassa  
- Pisteiden tulee olla kerättynä 30.11.2017 mennessä

Vapaakäyttökortti: 
- Talkoovelvoite (pistettä) on vähintään 2 
- Työ voi olla mitä tahansa talkootyötä 
- Pisteiden tulee olla kerättynä 30.7.2018 mennessä (aiemmin kerättyjä pisteitä voi vielä hyödyntää)

Esimerkkejä talkootöistä

- Kentän huolto: kunnostustalkoot, osallistuminen kentän lanaukseen kesän aikana, kentän wc:n siivous
- Varainkeruu: tapahtumassa työskentely
- Muu talkooaktiivisuus (ole etukäteen yhteydessä agilityjaostoon hskk.agility at gmail.com sopiaksesi pistemäärästä): muihin tapahtumiin osallistuminen, ennakkovalmistelut (buffetiin leipominen ym.), palkintojen hankkiminen, palkintotalkoot, Kirsuun kirjoittaminen, muu agilitytoimintaa edistävä teko

Talkoopistetilanne

Ennen vuotta 2017 kerätyt pisteet vanhenivat kesän 2017 lopussa. Jatkossa talkoolistasta poistetaan yli vuoden vanhat pisteet aina kesäkauden päätteeksi. Omat pisteesi voit tarkistaa talkoopiste taulukosta (alla). Otathan huomioon, että taulukkoa täytetään aktiivihenkilöiden vapaa-ajalla, eikä lista ole aina ajantasalla. Pisteitä ei ole koskaan kuitenkaan liikaa, vaan jokainen tehty talkootyötunti vie seuramme agilitytoimintaa eteenpäin, joten pelko siitä, että pisteitä tulee liikaa, ei ole!

Talkoopistetaulukko

Talkoopistetaulukon tietosuojasta: Kotisivuilla on näkyvissä lista jossa näkyy vain jäsenten jäsennumerot henkilötietojen suojaamiseksi. Agilityjaoston aktiivit jotka päivittävät listaa ovat sitoutuneet luottamuksellisuuteen tietojen käsittelyssä. Talkoolistalla säilytetään vain tarpeellisia ja ajankohtaisia tietoja. Lisätiedot: hskk.agility (at) gmail.com.

___________________________________________________________________________________________________

Ohjeistusta virallisissa agilitykisoissa työskenteleville