Kilpailut

Viralliset agilitykilpailut 1.-2.6.2019 - HSKK 70v.juhlakisat!

Tervetuloa juhlistamaan pitkää seurataivaltamme virallisten agilitykilpailuiden merkeissä Hyvinkäälle! Lauantaina 1.6. Anne Viitanen tarjoilee palan kakkua 1- ja 2-luokille. Sunnuntaina 2.6. Annen seuraan liittyy Marja Lahikainen ja poksauttaa skumppapullon 3-luokkien kanssa. Näistä juhlista et halua jäädä paitsi!

Kisakirje    Lähtölistat:  Lauantai 1.6. | Sunnuntai 2.6. (pdf)  Tulokset  (linkit päivittyvät tähän lähempänä kilpailua)

 
hskk_ulkokentta.jpgKilpailut järjestetään aidatulla hiekkapohjaisella Hau Hau Champion-kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).
 
Lauantaina 1-2-luokille A-hyppyrata ja B- ja C-agilityradat.

Sunnuntaina 3-luokille A-hyppyrata sekä B-, C- ja D-agilityradat.
 
Ilmoittautuminen SAGIn kautta avautuu noin kuukautta ennen kilpailua ja päättyy 26.5.2019. 12€/startti (10€ HSKKn lisenssillä). Jälki-ilmoittautuminen 28.5.klo 17:00 mennessä 16€/startti osoitteeseen hskk.agilitykilpailut at gmail.com
 
2018 kisoistamme sanottua:
"Oli oikein sujuvat kisat. Kaikki toimi ja kisoissa töissä oleva porukka oli ihanan iloisia ja auttavaisia. Hyvä kenttä ja hulppeat lämppämaastot. Ja mukavaa, että aksakisoissa kerrankin runsaat palkinnot! Iso peukku! Oli ilo kisata "
 
Agilitystartteja voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu su 26.8.2018. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Liikuntaedulla maksaessasi valitse ilmoittautumisjärjestelmästä maksutavaksi Lahjakortti. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.
 
Parkkitilaa on rajoitetusti kentän vieressä ja lisää löydät pienen matkan päästä oikealta, kun jatkat Pujottelutietä eteenpäin. Kentällä ei ole juoksevaa vettä, joten otathan itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan! Paikalla on buffetti, josta voit ostaa itsellesi energiaa päivän mittaan.
Tiedustelut: hskk.agilitykilpailut@gmail.com
Tervetuloa kisailemaan Hyvinkäälle!
 

____________________________________________________________________________________________

MENNEITÄ KILPAILUJA:

Viralliset agilitykilpailut 1.-2.9.2018

Kisakirje    Lähtölistat:  Lauantai 1.9. | Sunnuntai 2.9. (pdf) 

Tapahtumaa tukivat:

Murren Murkina, Biomill, Seikkailu Sveitsi, Silverjungle ja PetBros

logo_flying_dog.jpglogo_murre.jpgLOGO_BIOMILL.jpglogoseikkailusveitsi.jpg

logo_dogshealth.jpg petbros.jpg

silverjungle_logo.jpg

________________________________________________________________________________________________

Epäviralliset agilitykilpailut 6.6.2018! epikset06062018.jpg

Hyvinkäällä 6.6. alkavan Rockfestin hengessä järjestettiin rokkiepikset. Iso kiitos kaikille osallistujille, talkoolaisille ja sponsoreille! Tapahtuman sivuilla Facebookissa tulokset ja palkittujen kuvia.

Murren Murkina (Flying Dog), BiomillVetcare ja Best Friend

logo_murre.jpgLOGO_BIOMILL.jpglogo_flying_dog.jpg

betsfriend.jpglogo_dogshealth.jpg    vetcare-masterlogo_valkoisille-taustoille_CMYK.jpg

____________________________________________________________________________________________

Viralliset agilitykilpailut 19.-20.5.2018

Kisakirje    Lähtölistat:  Lauantai 19.5. | Sunnuntai 20.5. (molemmat päivitetty 18.5.2018)  Tulokset

Tapahtumaa tukivat:

Murren Murkina, Biomill, Ry Ry's, Oscar, Nimilaatat.com ja Seikkailu Sveitsi

logo_murre.jpgLOGO_BIOMILL.jpglogo_oscar.jpglogoseikkailusveitsi.jpglogo_ryrys.jpglogo_flying_dog.jpglogo_dogshealth.jpglogo_dogshealth.jpg