Kilpailut

HHC_logo_RGB_2000x2000.pngViralliset agilitykilpailut 1.-2.6.2019 - HSKK 70v.juhlakisat!

Tervetuloa juhlistamaan pitkää seurataivaltamme virallisten agilitykilpailuiden merkeissä Hyvinkäälle! Lauantaina 1.6. Anne Viitanen tarjoilee palan kakkua 1- ja 2-luokille. Sunnuntaina 2.6. Annen seuraan liittyy Marja Lahikainen ja poksauttaa skumppapullon 3-luokkien kanssa. Näistä juhlista et halua jäädä paitsi!

Kisakirje (pdf)  
Lähtölistat:  Lauantai 1.6. (pdf) | Sunnuntai 2.6. (pdf) 

 
Kilpailut järjestetään aidatulla hiekkapohjaisella Hau Hau Champion-kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).
 

hskk_ulkokentta.jpgLauantaina 1-2-luokille A-hyppyrata ja B- ja C-agilityradat. (1-lk aloittaa järjestyksessä A-B-C  pikkumineistä makseihin aikaisintaan klo 10, ja 2-lk vuoron tultua mennään järjestyksessä C-B-A, myös pikkumineistä makseihin.)

Sunnuntaina 3-luokille A-hyppyrata sekä B-, C- ja D-agilityradat. (Aamulla aloittavat pikkuminit, minit ja medit, iltapäivällä pikkumaksit ja maksit.)

 
Ilmoittautuminen SAGIn kautta avautuu noin kuukautta ennen kilpailua ja päättyy 26.5.2019. 12€/startti (10€ HSKKn lisenssillä). Jälki-ilmoittautuminen 28.5.klo 17:00 mennessä 16€/startti osoitteeseen hskk.agilitykilpailut at gmail.com
 
2018 kisoistamme sanottua:
"Oli oikein sujuvat kisat. Kaikki toimi ja kisoissa töissä oleva porukka oli ihanan iloisia ja auttavaisia. Hyvä kenttä ja hulppeat lämppämaastot. Ja mukavaa, että aksakisoissa kerrankin runsaat palkinnot! Iso peukku! Oli ilo kisata "
 
Agilitystartteja voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu su 26.8.2018. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Liikuntaedulla maksaessasi valitse ilmoittautumisjärjestelmästä maksutavaksi Lahjakortti. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.
 
anotes.pngParkkitilaa on rajoitetusti kentän vieressä ja lisää löydät pienen matkan päästä oikealta, kun jatkat Pujottelutietä eteenpäin. Kentällä ei ole juoksevaa vettä, joten otathan itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan! Paikalla on buffetti, josta voit ostaa itsellesi energiaa päivän mittaan.
  
Tiedustelut: hskk.agilitykilpailut@gmail.com
  
Tervetuloa kisailemaan Hyvinkäälle!
  
 petbros.jpg

____________________________________________________________________________________________