Kilpailut


Ison kentän epäviralliset agilitykilpailut itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 klo 10 alkaen uudessa hallissa Hyvinkäällä!

Kisakirje - kilpailija, lue tämä :) Lähtölistat tulevat sähköpostilla to 5.12. illalla.

HHC_logo_RGB_2000x2000.png

Luokat:

A) Supermöllit (radalla vain hyppyjä ja putkia), Mini-Medi-Maksi (Korkeudet 10, 20, 30). Yli 12kk ikäisille koirille.

B) Möllit hyppy- tai agilityrata (ei keppejä, pussia, rengasta eikä keinua), Mini-Medi-Maksi (Korkeudet 10-25-40). Yli 15kk ikäisille koirille. Ohjaaja valitsee suorittaako radan kontakteilla vai ilman (juoksariystävälliset puomi ja A).

C) Kisaavien agilityrata jossa kaikki kontaktit, Pikkumini, Mini, Medi, Pikkumaksi, Maksi (Korkeudet 15-25-35-45-55). Yli 18kk ikäisille koirille.

Mahdollisuus ottaa useampi startti - tuloksista paras jää voimaan! Koira voi myös kilpailla oikeaa tasoluokkaansa alemmassa luokassa tai alemmassa säkäluokassa, mutta tällöin koira ei sijoitu.

Myös lähtötreeni mahdollisuus (voi suorittaa 2-3 ensimmäistä estettä) - ilmoita lomakkeen lisätiedoissa mikäli haluat lähtötreeniä :)

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT
 
Kiitos ennakkoilmoittautumisista! Ennakkoon ilmoitettuja startteja on niin paljon, että ilmoittautumisia paikanpäällä ei enää voida ottaa.

Agilitykilpailuissamme startteja voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Huomioithan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.

06122019_epikset.jpegHyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivän hengessä veteraanikoirat (8v tai yli) palkitaan erikseen supermölleissä ja kaikille ennakkoon ilmoittautuneille suomalaisten rotujen edustajille luvassa erikoispalkinto!

Veteraaneista palkitaan supermölliluokassa jokaisesta kokoluokasta paras. Veteraanilla tarkoitetaan yli 8-vuotiasta koiraa, joka ei kuluvan vuoden aikana ole osallistunut virallisiin kilpailuihin. Normaalissa supermölliluokassa sijoittuvat vain koirat, jotka eivät ole kisanneet virallisissa kisoissa.

Kisapaikka

Kisapaikkana toimii Hyvinkään Eläinpalvelukeskuksen uusi, lämmin halli, osoitteessa Lyijykatu 8, Hyvinkää. Kentän pohjana Saltex-keinonurmi. Estevalikoimassa uudenmalliset pehmomuuri, -pituus ja kehyksetön rengas. Hallissa on sisävessat. Paikalla myös buffetti!

Hallin pihalla on rajoitetusti pysäköintitilaa, pysäköithän tiiviisti! Paikalla on liikenteenohjaus. Huomioithan, että koirat tulee ulkoiluttaa hallin pihan ja parkkipaikan ulkopuolella ja jätökset korjata. Kisapaikalta pääsee myös kätevästi metsälenkille! Sisälle halliin mahtuu tuoda häkkejä. Käynti halliin pitkältä sivulta, ovessa "Hyvinkään eläinpalvelukeskus pääovi".

Kisatunnelmassa mukana Hau-Hau Champion!

Episten Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2743498342336692/

 


Menneet kilpailut 2019: Viralliset agilitykilpailut 1.-2.6.2019 - HSKK 70v.juhlakisat!

Juhlistimme pitkää seurataivaltamme virallisten agilitykilpailuiden merkeissä 1.-2.6.2019. Tuomareina toimivat Anne Viitanen ja Marja Lahikainen. Kilpailut järjestettiin aidatulla hiekkapohjaisella Hau Hau Champion-kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).
 

hskk_ulkokentta.jpgKiitos kaikille kisoihin osallistuneille,

tuomareille,

talkooväelle

ja sponsoreillemme :)

 
 
2018 kisoistamme sanottua:
"Oli oikein sujuvat kisat. Kaikki toimi ja kisoissa töissä oleva porukka oli ihanan iloisia ja auttavaisia. Hyvä kenttä ja hulppeat lämppämaastot. Ja mukavaa, että aksakisoissa kerrankin runsaat palkinnot! Iso peukku! Oli ilo kisata "
 
Agilitykilpailuissamme startteja voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Liikuntaedulla maksaessasi valitse ilmoittautumisjärjestelmästä maksutavaksi Lahjakortti. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.
 
Parkkitilaa on rajoitetusti kentän vieressä ja lisää löydät pienen matkan päästä oikealta, kun jatkat Pujottelutietä eteenpäin. Kentällä ei ole juoksevaa vettä, joten otathan itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan! Paikalla on buffetti, josta voit ostaa itsellesi energiaa päivän mittaan.
  
Tiedustelut: hskk.agilitykilpailut@gmail.com
 

____________________________________________________________________________________________