Kilpailut

Viralliset agilitykilpailut 23.-24.5.2020!

Tervetuloa HSKK:n kevätkisoihin Hyvinkään Sveitsiin! Tuomareina Markku Kaukinen & Johanna Nyberg. Kilpailut järjestetään aidatulla kivituhkapohjaisella kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla). 

Lauantaina 23.5.2020
1 luokkalaisille: A-hyppyrata, B-hyppyrata, C-agirata
2 luokkalaisille: B-hr, C-agi, D-agi

Sunnuntaina 24.5.2020
3 luokkalaisille: A-hr, B-hr, C-agi, D-agi

Tarkka tuomarijako ja lopullinen kilpailujärjestys varmistuu ilmoittautumisen päätyttyä. Alustava säkä- ja luokkajärjestysjulkaistaan toukokuussa. Seuraa tiedotusta!

Ilmoittautuminen SAGIn kilpailu- ja tulosjärjestelmän kautta avautuu noin kuukautta ennen kilpailua ja päättyy 17.5. mennessä 12€/startti (10€ HSKKn lisenssillä). Jälki-ilmoittautuminen 19.5. klo 17:00 mennessä 16€/startti osoitteeseen hskk.agilitykilpailut at gmail.com

Agilitykilpailuissamme startteja voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Liikuntaedulla maksaessasi valitse ilmoittautumisjärjestelmästä maksutavaksi Lahjakortti. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.

hskk_ulkokentta.jpg 

Huomioithan ettei kentällä ole juoksevaa vettä. Varaa itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan! 

Tiedustelut: hskk.agilitykilpailut@gmail.com

Kisatunnelmassa mukana Hau-Hau Champion!

HHC_logo_RGB_2000x2000.pngMenneet kilpailut 2019: Viralliset agilitykilpailut 1.-2.6.2019 - HSKK 70v.juhlakisat!

Juhlistimme pitkää seurataivaltamme virallisten agilitykilpailuiden merkeissä 1.-2.6.2019. Tuomareina toimivat Anne Viitanen ja Marja Lahikainen. Kilpailut järjestettiin aidatulla hiekkapohjaisella Hau Hau Champion-kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).
 
Kiitos kaikille kisoihin osallistuneille,

tuomareille,

talkooväelle

ja sponsoreillemme :)

  
2018 kisoistamme sanottua:
"Oli oikein sujuvat kisat. Kaikki toimi ja kisoissa töissä oleva porukka oli ihanan iloisia ja auttavaisia. Hyvä kenttä ja hulppeat lämppämaastot. Ja mukavaa, että aksakisoissa kerrankin runsaat palkinnot! Iso peukku! Oli ilo kisata "