Kilpailut

Viralliset agilitykilpailut 12.-13.9.2020

Tervetuloa HSKK:n syyskisoihin Hyvinkäälle! Tuomareina Markku Kaukinen & Kari Jalonen. Kilpailut järjestetään aidatulla kivituhkapohjaisella ulkokentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).

Lauantaina
1 luokkalaisille: Kaksi hyppyrataa A+B ja yksi agirata C
2 luokkalaisille: Yksi hyppyrata B ja kaksi agirataa C+D

Sunnuntaina
3 luokkalaisille: Kaksi hyppyrataa A+B ja kaksi agirataa C+D

Tarkka tuomarijako ja lopullinen kilpailujärjestys varmistuu vasta ilmoittautumisen päätyttyä.
Alustava säkä- ja luokkajärjestys: 

1lk A-B-C (L-SL-M-S-XS) 
2lk D-C-B (L-SL-M-S-XS)

3lk A-B-C-D (L-SL-M-S-XS) Mikäli 3lk koirakoita ilmoittautuu runsaasti voidaan päivä jakaa kahtia. Alustavan suunnitelman mukaan maksit aloittavat.

Ilmoittautuminen SAGIn kilpailu- ja tulosjärjestelmän kautta avautuu noin kuukautta ennen kilpailua ja päättyy 6.9. Hinta 12€/startti (10€ HSKKn lisenssillä). Jälki-ilmoittautumiset tiistaihin 8.9.2020 klo 17 asti sähköpostitse hskk.agilitykilpailut@gmail.com, tällöin hinta 16 € / startti.

Agilitykilpailuissamme startteja voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Liikuntaedulla maksaessasi valitse ilmoittautumisjärjestelmästä maksutavaksi Lahjakortti. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.

Huomioithan ettei kentällä ole juoksevaa vettä. Varaa itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan!

Tiedustelut: Facebook-tapahtumaan tai sähköpostitse hskk.agilitykilpailut at gmail.com 

Kisatunnelmassa mukana Hau-Hau Champion!

HHC_logo_RGB_2000x2000.pngMenneet kilpailut 2019: Viralliset agilitykilpailut 1.-2.6.2019 - HSKK 70v.juhlakisat!

Juhlistimme pitkää seurataivaltamme virallisten agilitykilpailuiden merkeissä 1.-2.6.2019. Tuomareina toimivat Anne Viitanen ja Marja Lahikainen. Kilpailut järjestettiin aidatulla hiekkapohjaisella Hau Hau Champion-kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).
 
Kiitos kaikille kisoihin osallistuneille,

tuomareille,

talkooväelle

ja sponsoreillemme :)

  
2018 kisoistamme sanottua:
"Oli oikein sujuvat kisat. Kaikki toimi ja kisoissa töissä oleva porukka oli ihanan iloisia ja auttavaisia. Hyvä kenttä ja hulppeat lämppämaastot. Ja mukavaa, että aksakisoissa kerrankin runsaat palkinnot! Iso peukku! Oli ilo kisata "