Kilpailut

Epäviralliset agilitykilpailut
Sunnuntaina 28.6.2020 klo 10 alkaen

Tervetuloa HSKK:n epävirallisiin agilitykilpailuihin Hyvinkäälle! Kilpailut järjestetään aidatulla kivituhkapohjaisella kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää.

Tapahtuma tullaan järjestämään annettuja rajoituksia ja suosituksia noudattaen. Kilpailijat saavat oleilla kentän läheisyydessä vain oman suoritusvuoronsa ajan. Kentän laidalle ei päästetä ollenkaan katsojia.  

Huomioithan ettei kentällä ole juoksevaa vettä. Varaa itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan! 

Kilpailuluokat:

A) Supermöllit. Radalla vain hyppyjä ja putkia.
Mini-Medi-Maksi. Rimat 10-20-30. Alaikäraja 12kk.


B) Mölli hyppyrata. Radalla ei keppejä, pussia, rengasta, puomia, A:ta tai keinua.
Pikkumini-Mini-Medi-Pikkum
aksi-Maksi. Rimat 10-20-30-40-50. Alaikäraja 15kk.

C) Mölli agirata. Radalla ei keppejä, pussia, rengasta tai keinua.
Pikkumini-Mini-Medi-Pikkum
aksi-Maksi. Rimat 10-20-30-40-50. Alaikäraja 15kk.

D) Kisaavien hyppyrata. Radalla ei kontaktiesteitä.
Pikkumini-Mini-Medi-Pikkum
aksi-Maksi. Rimat 15-25-35-45-55. Alaikäraja 18kk.


Voit osallistua useampaan kilpailu- tai säkäluokkaan, mutta sijoittua vain yhdessä. Pikkuluokat kilpailevat samoista palkinnoista minien ja maksien kanssa. Jokaisessa kilpailuluokassa palkitaan myös kolme parasta junioria (koiran ohjaaja alle 18v).

Hinta 6e/startti. Voit ilmoittautua koirasi kanssa useammalle startille - tuloksista paras jää voimaan!

Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lähtötreenaamiselle (koirakko voi suorittaa lähdön jälkeen 2-3 ensimmäistä estettä) - ilmoita ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa mikäli haluat lähtötreeniä.
Lähtötreenin hinta 2e/kpl

Agilitykilpailuissamme startteja voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Huomioithan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.

Mikäli koira osallistuu useampaan kuin yhteen luokkaan, täytähän lomakkeen luokittain. Maksun voit suorittaa yhdellä kertaa ja käyttää ilmoittautumisissa samaa arkistointitunnusta.

Ennakkoilmoittautuminen on avoinna niin kauan kun paikkoja riittää tai 25.6.2020 klo 23:55 asti
https://forms.gle/WgnpcTgw9FipPmJU9

Tiedustelut Facebook-tapahtumaan tai sähköpostitse hskk.agilitykilpailut at gmail.com

Episten palkintopussien sisällön sponsoroivat K-Market Paavola ja Husse!

kmarkethusse_1.jpg

Viralliset agilitykilpailut 5.-6.9.2020

Tervetuloa HSKK:n agilitykisoihin Hyvinkään Sveitsiin! Tuomareina Markku Kaukinen & Kari Jalonen. Kilpailut järjestetään aidatulla kivituhkapohjaisella kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla). 

Lauantaina 
1 luokkalaisille: A-hyppyrata, B-hyppyrata, C-agirata
2 luokkalaisille: B-hr, C-agi, D-agi

Sunnuntaina 
3 luokkalaisille: A-hr, B-hr, C-agi, D-agi

Tarkka tuomarijako ja lopullinen kilpailujärjestys varmistuu ilmoittautumisen päätyttyä. Alustava säkä- ja luokkajärjestysjulkaistaan elokuun alussa. Seuraa tiedotusta!

Ilmoittautuminen SAGIn kilpailu- ja tulosjärjestelmän kautta avautuu noin kuukautta ennen kilpailua ja päättyy 30.8. Hinta 12€/startti (10€ HSKKn lisenssillä). Jälki-ilmoittautuminen 2.9. klo 17:00 mennessä 16€/startti osoitteeseen hskk.agilitykilpailut at gmail.com

Agilitykilpailuissamme startteja voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit tuodaan ilmoittautumispisteeseen kisapaikalle. Liikuntaedulla maksaessasi valitse ilmoittautumisjärjestelmästä maksutavaksi Lahjakortti. Huomaathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen, joten liikuntaedun saajan tulee olla koiran ohjaaja.

hskk_ulkokentta.jpg 

Huomioithan ettei kentällä ole juoksevaa vettä. Varaa itsellesi sekä nelijalkaiselle ystävällesi riittävästi juotavaa mukaan! 

Tiedustelut: hskk.agilitykilpailut at gmail.com

Kisatunnelmassa mukana Hau-Hau Champion!

HHC_logo_RGB_2000x2000.pngMenneet kilpailut 2019: Viralliset agilitykilpailut 1.-2.6.2019 - HSKK 70v.juhlakisat!

Juhlistimme pitkää seurataivaltamme virallisten agilitykilpailuiden merkeissä 1.-2.6.2019. Tuomareina toimivat Anne Viitanen ja Marja Lahikainen. Kilpailut järjestettiin aidatulla hiekkapohjaisella Hau Hau Champion-kentällä, osoitteessa Pujottelutie 3, 05880 Hyvinkää (kenttä on heti Pujottelutien alussa oikealla).
 
Kiitos kaikille kisoihin osallistuneille,

tuomareille,

talkooväelle

ja sponsoreillemme :)

  
2018 kisoistamme sanottua:
"Oli oikein sujuvat kisat. Kaikki toimi ja kisoissa töissä oleva porukka oli ihanan iloisia ja auttavaisia. Hyvä kenttä ja hulppeat lämppämaastot. Ja mukavaa, että aksakisoissa kerrankin runsaat palkinnot! Iso peukku! Oli ilo kisata "