Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään Hau-Hau Champion hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään Dog Inspiration Arenalla Riihimäellä osoitteessa Hermannintie 12 sekä Hyvinkään koiraurheilijoiden hallilla Hausjärvellä osoitteessa Holintie 10.

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.

 


***Kesän 2019 treeniryhmiin haku on päättynyt. Vapaita paikkoja voi tiedustella hskk. agility at gmail . com *** 

Kesällä 2019 agilitykentällä treenataan seuraavanlaisesti

Maanantai Marko Mäkelän ryhmät

Tiistai agilityeskari & -alkeet sekä Matin ryhmä

Keskiviikko Lotta Vuorelan vetämät Junnuryhmät sekä valmennusryhmä

Torstai Miinan & Sailan sekä Sanna K:n, Helin & Aijan ryhmät

Perjantaista sunnuntaihin kenttä on vapaasti vapaakäyttökorttilaisten varattavissa (lukuunottamatta tapahtumapäiviä)

Vapaakortti: Kesäharjoittelukentälle on mahdollista ostaa myös vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin. Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com.Agilityn treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina.

       smartum.png  SporttiPassi_Logo.pngtyky-maksuvalineet.pngEdenred-pieni.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä (kun lisenssi näkyy sagin ohjelmassa, niin hyväksytään pyyntö). Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin valmistautua esittämään todistuksen jäsenyydestäsi sekä lisenssistäsi.

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.