Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Lyijykatu 8).

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.TALVIKAUSI 2020-2021

Talvikausi alkaa ma 7.9.2020 ja kestää 29.4.2020 asti. Maanantaisin ja tiistaisin treenaavat kisavalmiit ja kisaavat, ja keskiviikkoisin ja torstaisin jatkoryhmät sekä torstaisin alkeet. Maanantaisin valmentaa Marko Mäkelä. 

Ryhmiin ilmoittauttautuminen on päättynyt, vapaita paikkoja voi kysyä sähköpostitse hskk.agility at gmail.com

Ryhmäjako talvelle 2020-2021 

- Maanantai klo 17.30-22 Marko Mäkelän valmennusryhmät (kisatavoitteelliset / kisavalmiit / kisaavat)
- Tiistai klo 17.30-19:30 kisatavoitteelliset / kisavalmiit / kisaavat, koulutusohjaajina Miina ja Karoliina  
Tiistai klo 19:30-21 kisatavoitteelliset / kisavalmiit / kisaavat, koulutusohjaajana Matti  
- Keskiviikko klo 19-21 jatkoryhmä, koulutusohjaajina Tarja ja Heli P
- Torstai klo 19-21 alkeet & jatkoryhmä, koulutusohjaajna Raisa ja KatriinaKESÄKAUSI 2020

Mahdollisia vapaita paikkoja kesän agilityryhmiin voit kysellä sähköpostilla osoitteesta hskk.agility at gmail.com.

Ryhmäjako kesälle 2020 
 - Maanantai Klo 18-20:30  Kisatavoitteellisten ryhmä, koulutusohjaajina Miina ja Karoliina
- Tiistai Klo 17.45-21 Jatkoryhmät / möllitason koirakot,  koulutusohjaajina Tarja ja Heli P
- Keskiviikko Klo 17.30-22 Marko Mäkelän valmennusryhmät tavoitteellisille harrastajille
- Torstai Klo 17:30-19:15 Jatkoryhmä / möllitason koirakot,  koulutusohjaajana Heli N
   (Klo 19:30-21 Agilityn alkeet, koulutusohjaajina Raisa ja Katriina)


Vapaakäyttökortti kesäkentälle

Kesäharjoittelukentälle on mahdollista ostaa myös vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin.

Kortin omaavat voivat treenata kentällä myös kaverin kanssa jolla ei ole vapaakäyttökorttia. Kaverimaksu on 10€ ja se tulee maksaa kerhon tilille FI97 4260 0010 3599 06 viitteellä 300020191. Kaverin kanssa treenaamisesta tulee myös aina ilmoittaa spostitse hskk.agility at gmail.com. Oman valmentajan tai palkkausavun, joka ei treenaa koiran kanssa, saa ottaa omalle vapaakäyttökorttikerralle mukaan maksutta.

Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com.

Agilityjaosto pidättää oikeuden muutoksiin vapaakortin käytössä.


Agilityn treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri) setelit, Smartum Saldo, Eazybreak, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina.

       smartum.png  SporttiPassi_Logo.pngtyky-maksuvalineet.pngEdenred-pieni.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä (kun lisenssi näkyy sagin ohjelmassa, niin hyväksytään pyyntö). Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin valmistautua esittämään todistuksen jäsenyydestäsi sekä lisenssistäsi.

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.