Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään uudella hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään Dog Inspiration Arenalla Riihimäellä osoitteessa Hermannintie 13.

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä. Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Vapaita ryhmäpaikkoja voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.


Ilmoittautuminen HSKK:n talven 2017-2018 agilityryhmiin on päättynyt.  Vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan osoitteesta hskk.agility at gmail.com. HUOM! Vapaat paikat käyvät kaikille alkeiskurssin käyneille koirakoille :)  

Talvella 2017-2018 treenataan sunnuntaisin klo 18-22 ja torstaisin klo 17.30-22. Talvikausi alkaa sunnuntaina 3.9.2017 ja kausi kestää huhtikuun loppuun. Treenit ovat maksullisia ja ne järjestetään lämpimässä, keinonurmipohjaisessa hallissa. Treeniryhmän koko on normaaliryhmissä 5 koirakkoa / h. Pienryhmässä ja valmennusryhmissä on 4 koirakkoa / h.


Kesän 2018 treenien suunnittelu alkaa kevättalvella 2018. Treeniryhmien lisäksi harjoittelukentälle on mahdollista ostaa vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin. Lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com


Smartumin liikunta- (ja kulttuuri) seteleillä ja Smartum saldolla voi maksaa agilityn halli- ja treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta Smartumin seteleillä tai Smartum saldolla.

smartum.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä. Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin ottaa jäsen- ja lisenssikorttisi mukaan!

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.