Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään uudella hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään Dog Inspiration Arenalla Riihimäellä osoitteessa Hermannintie 12 sekä Nobody´s Dog Sportsin hallilla Hausjärvellä osoitteessa Holintie 10.

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.


Talven 2018-2019 viikkotreenien ilmoittautuminen on sulkeutunut ja kaikille ryhmiin hakeneille on laitettu viestiä. Vapaita paikkoja voi kysellä hskk.agility@gmail.com.


Kesän 2018 viikkotreenit - Vapaita paikkoja kesän ryhmissä on seuraavasti:
ma klo 19.30-21 1 paikka, 5 € / kerta
to klo 17.30-19.10 (Marjo Koranderin valmennusryhmä, sis. radanrakennus) 1 paikka, 15 € / kerta TAI to klo 17-18 Marjon penturyhmä 12 € / kerta
Hinnat HSKK:n jäsenille ja HSKK:n lisenssin omaaville. Treenipaikka edellyttää talkoilua. Vapaista paikoista voit tiedustella hskk.agility at gmail.com.

Harjoittelukentälle on mahdollista ostaa vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin. Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com


Agilityn treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina.

       smartum.png  SporttiPassi_Logo.pngtyky-maksuvalineet.pngEdenred-pieni.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä (kun lisenssi näkyy sagin ohjelmassa, niin hyväksytään pyyntö). Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin ottaa jäsen- ja lisenssikorttisi mukaan!

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.