Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään Hau-Hau Champion hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään uudessa Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä (Lyijykatu 8).

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.


HSKK:n agilityryhmät talvikaudella 2019-2020:

Talvikausi alkaa ma 9.9.2019 ja kestää huhtikuun loppuun (29.4.2020). Treenit järjestetään Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n hallissa osoitteessa Lyijykaty 8, Hyvinkää. Halli on lämmin ja siellä on keinonurmipohja (Saltex).

Valmennusryhmää valmentavat Marko Mäkelä ja Mona Liljegren maanantai-iltaisin, ja ti-to iltoina ryhmiä kouluttavat HSKK:n koulutusohjaajat.

Vapaita paikkoja voit tiedustella osoitteesta hskk . agility at gmail . com 


HSKK:n jäsenetuna jäsenet saavat -10% Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallin kausikorteista. Kausikortin voi ostaa https://elainpalvelukeskus.fi/palvelut/kauppa/. Koodi on lähetetty jäsenille sähköpostitse 27.8.2019. Mikäli olet liittynyt jäseneksi sen jälkeen, voit kysyä koodia jäsensihteeriltä tai ostaa kausikortin paikan päältä hallilta jäsenkortin kanssa.


Vapaakortti: Kesäharjoittelukentälle on mahdollista ostaa myös vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin. Kortin omaavat voivat treenata kentällä myös kaverin kanssa jolla ei ole vapaakäyttökorttia. Kaverimaksu on 10€ ja se tulee maksaa kerhon tilille FI97 4260 0010 3599 06 viitteellä 300020191. Kaverin kanssa treenaamisesta tulee myös aina ilmoittaa spostitse hskk.agility at gmail.com. Agilityjaosto pidättää oikeuden muutoksiin vapaakortin käytössä.

Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com.


Agilityn treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina.

       smartum.png  SporttiPassi_Logo.pngtyky-maksuvalineet.pngEdenred-pieni.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä (kun lisenssi näkyy sagin ohjelmassa, niin hyväksytään pyyntö). Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin valmistautua esittämään todistuksen jäsenyydestäsi sekä lisenssistäsi.

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.