Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään Hau-Hau Champion hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään uudessa Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n lämpimässä hallissa Hyvinkään Sahanmäessä.

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.


Haku HSKK:n agilityryhmiin talvikaudelle 2019-2020:

Talvikausi alkaa ma 9.9.2019 ja kestää huhtikuun loppuun (29.4.2020). Treenit järjestetään Hyvinkään eläinpalvelukeskus oy:n hallissa osoitteessa Tinakatu 10, Hyvinkää. Halli on lämmin ja siellä on keinonurmipohja (Saltex).

Valmennusryhmää valmentavat Marko Mäkelä ja Mona Liljegren maanantai-iltaisin, ja ti-to iltoina ryhmiä kouluttavat HSKK:n koulutusohjaajat.

Tarkemmat tiedot ja haku sähköisellä lomakkeella 29.7.mennessä:

https://tinyurl.com/hskkagilitytalvi20192020

 


***Kesän 2019 treeniryhmiin haku on päättynyt. Vapaita paikkoja voi tiedustella hskk. agility at gmail . com *** 

Kesällä 2019 agilitykentällä treenataan seuraavanlaisesti

Maanantai Marko Mäkelän ryhmät

Tiistai agilityeskari & -alkeet sekä Matin ryhmä

Keskiviikko Lotta Vuorelan vetämät Junnuryhmät sekä valmennusryhmä

Torstai Miinan & Sailan sekä Sanna K:n, Helin & Aijan ryhmät

Perjantaista sunnuntaihin kenttä on vapaasti vapaakäyttökorttilaisten varattavissa (lukuunottamatta tapahtumapäiviä)


Vapaakortti: Kesäharjoittelukentälle on mahdollista ostaa myös vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin. Kortin omaavat voivat treenata kentällä myös kaverin kanssa jolla ei ole vapaakäyttökorttia. Kaverimaksu on 10€ ja se tulee maksaa kerhon tilille FI97 4260 0010 3599 06 viitteellä 300020191. Kaverin kanssa treenaamisesta tulee myös aina ilmoittaa spostitse hskk.agility at gmail.com. 

Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com.


Agilityn treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina.

       smartum.png  SporttiPassi_Logo.pngtyky-maksuvalineet.pngEdenred-pieni.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä (kun lisenssi näkyy sagin ohjelmassa, niin hyväksytään pyyntö). Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin valmistautua esittämään todistuksen jäsenyydestäsi sekä lisenssistäsi.

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.