Viikkoharjoitteluagikuva1.jpg

Agilityn kesätreenit (touko-elokuu) järjestetään uudella hiekkakentällä osoitteessa Pujottelutie, Hyvinkää.

Agilityn talvitreenit (syys-huhtikuu) pidetään Dog Inspiration Arenalla Riihimäellä osoitteessa Hermannintie 12 sekä Hyvinkään koiraurheilijoiden hallilla Hausjärvellä osoitteessa Holintie 10.

Kaikilla ryhmissä treenaavilla tulee olla HSKK:n jäsenyyden lisäksi voimassa oleva lisenssi seuran nimissä (vähintään C-lisenssi). Lisäksi talkoovelvoitteen tulee täyttyä. Mikäli vapaita ryhmäpaikkoja jää, voidaan ne jakaa myös muiden seurojen lisenssin omaaville, mutta treenimaksu on tällöin korkeampi. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen.

Luethan myös agilityn treeniohjeet.

* Muista myös ohjaajien fysiikkatreenit keskiviikko iltaisin Hyvinkäänkylän koululla klo 19:30-20:30! *


Talven 2018-2019 viikkotreenit - Vapaita paikkoja talven ryhmissä seuraavasti:
to klo 19.30-20.30 (Marjo Koranderin valmennusryhmä) 1 paikka, joka toinen viikko Marjon kouluttamat treenit ja joka toinen viikko omatoimitreenit Marjon suunnittelemilla radoilla. Hinta 26 € / kerta (omatoimitreenit 13 € / kerta), ryhmässä 4 koirakkoa.
Hinnat HSKK:n jäsenille ja HSKK:n lisenssin omaaville. Treenipaikka edellyttää talkoilua. Vapaista paikoista voit tiedustella hskk.agility at gmail.com.


Kesän 2019 treeneihin avataan haku viimeistään helmikuussa.

Kesäharjoittelukentälle on mahdollista ostaa vapaakäyttökortti eli oikeus omatoimiharjoitteluun aikoina jolloin kenttä on vapaana treeniryhmien harjoittelulta ja tapahtumilta. Kortteja myönnetään ensisijaisesti HSKK:n lisenssin ja jäsenyyden haltijoille. Kortin lunastaville kuuluu talkoovelvoite ja heidän on sitouduttava kentän käyttösääntöihin. Vapaakäyttökortista voit kysellä lisätietoja sähköpostitse hskk.agility at gmail.com


Agilityn treenimaksuja sekä virallisten kisojen kisamaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum liikunta- (ja kulttuuri)setelit, Smartum Saldo, Edenredin Virikesetelit ja Ticket Virike -kortin mobiilimaksu, Tyky-setelit sekä SporttiPassin verkkomaksu. Ilmoita treenien ilmolomakkeessa, jos haluat maksaa koko kauden tai osan kaudesta liikuntaedulla. Maksupäätettä ei ole käytössä, joten korttimaksut hoidetaan mobiili- tai verkkomaksuina.

       smartum.png  SporttiPassi_Logo.pngtyky-maksuvalineet.pngEdenred-pieni.png


Omia treenivuorojaan voi kaupata eteenpäin facebookissa ryhmässä HSKK agilitytreenikauppa. Ryhmään hyväksytään seuran jäsenet, joilla on agilitylisenssi seuran nimissä (kun lisenssi näkyy sagin ohjelmassa, niin hyväksytään pyyntö). Myös seuran jäsenet jotka eivät treenaa vakituisesti seuran ryhmissä voivat käydä paikkaamassa tyhjillä paikoilla. Muistathan tällöin ottaa jäsen- ja lisenssikorttisi mukaan!

Mikäli ryhmäläinen on estynyt osallistumaan viikkoharjoitteluun pysyvästi, on hänen itsensä hoidettava ryhmäpaikan kauppaaminen eteenpäin ehdot täyttävälle koirakolle ja ilmoitettava asiasta osoitteeseen hskk.agility (ät) gmail.com. Maksuja ei palauteta missään tilanteissa, vaan ilmoittautuessaan ryhmiin sitoudutaan maksamaan ryhmämaksu koko kaudelta.